Maailman kaunein pyöräilykypärä ja leffa-ilta

Matkailu avartaa. Löydettiin Mikkelistä oikea helmi ruokapaikaksi: Kumari-niminen Nepalilainen ravintola. Suosittelen lämpimästi. Tarjoilu oli tosi ystävällistä ja ruoka erinomaista. Ei tarvinnut ajaa kuin 100 kilometriä löytääkseen sen. Juhlistamme 14-vuotis hääpäivää Mikkelissä ja ilta on ollut erittäin onnistunut. Loistava ruoka ja elokuvissa käynti on oikeasti ihanin tapa viettää juhlapäivää, omasta mielestäni. What can I say, I'm a cheap date.

Nepali
Tarjoilija vitsaili aviomiehelleni, ettei hänen tarvitse tiskata tuota lautasta, kun se on niin puhtaaksi syöty.

Tätä ennen käytiin katsomassa Ghost in the Shell elokuvissa. Vieraassa kaupungissa on hassua käydä elokuvissa, kun ei tiedä edes mistä ovesta teatterista lähdetään ulos. Leffa oli tosi hyvä, pääsi arjesta kauas pois kahdeksi tunniksi, mitä todella kaipasin. Ulkona satoi räntää, me olimme sisällä nauttimassa hienosta elokuvasta.

Ritz
Ritz-elokuvateatterissa.

Päivällä käytiin shoppailemassa ja löysin Intersportista iki-ihanan Nutcasen pyöräilykypärän! Siihen paloi loput lahjakortista, jonka olin saanut lahjaksi synttärinä. Tosi kivaa, että nykyään saa yksilöllisiä tuotteita eikä kaikki ole mustaa tai valkeaa niinkuin joskus ennen muinoin. Uiuiuiuiuiui kun se on niiiin ihku!

I love my brain!
Tule jo pyöräkausi, että pääsen käyttämään tätä ihanuutta!

Että aika täydellinen päivä, sanoisin.