Mehukas elämä

Uskomatonta, mutta totta. En ole syönyt viikkoon suklaata! Olen tehnyt itse mehuja mehupuristimella ja psyykannut itseäni mehupaastoa varten. Olen hirveässä sokerikoukussa ja ihmiset jotka ovat tehneet mehupaaston, ovat päässeet siitä irti. Yritän ajatella, että kun annan keholleni oikeanlaista ravintoa eli vihermehuja, napostelu jää pois.

Olen vasta ihan alussa tässä projektissa, toivotavasti ei tule takapakkia heti. Ajattelimme aviomieheni kanssa mehupaastoilla 1.7. alkaen ja katsotaan miten mummon käy. Mieheni tietenkin lähtee soitelleen sotaan ja haluaa pidemmän paaston. Minä olen varovaisempi tässä asiassa ja tiedän, että minulle se tulee olemaan vaikeampaa. En pidä liian voimakkaista tai happamista mauista, joten toivottavasti löydän hyvät reseptit millä saan alas myös vihreämmät kasvikset. Kyllähän ne tietysti menevät pyykkipoika nenässä ja irvistellen, mutta olisi pidemmällä aikavälillä parempi, että ne maistuvat hyvältä. 

I don't eat junk food
Tämä olisi ihan loistava jääkaappimagneettina.

Minulla on skolioosi, mikä tekee useimmista aamuista erittäin kivuliaita. Olen jo pitkään miettinyt jos oikeanlainen ruokavalio auttaisi. Tiedän, että varmasti olen täynnä kuona-aineita ja muuta moskaa, mikä ei auta asiaa yhtään. En juo tarpeeksi edes vettä. Yleensä unohdan juoda ja jos juon, joudun juoksemaan 5 minuutin välein vessassa ja siksi se jää. Tämä asia ei tietenkään helpotu mehupaastolla, luultavasti ravaan ekat kaksi päivää vessassa non-stoppina. Varmaan pitäisi juoda ne mehut pöntöllä istuen.

Tässä iässä en enää kykene syömään mitä vain, niinkuin parikymppisenä. Jos syön karkkia, siitä ei todellakaan tule hyvä olo. Miksi siis syön sitä?? Tyhmää. Kärsin myös turvotuksesta ja isoja määriä ruokaa en edes pysty syömään. Siksi tunnen, että vihermehut voisivat olla hyvä juttu. Ei tarvitsisi samalla tavalla miettiä syömisiään ja vihermehut antaisivat keholle lepoa.

Ei ole pakko
Ote Jason Valen kirjasta.

Pidempiä aikoja en aijo elää pelkällä mehulla, se ei ole järkevää. Mikä tahansa asia, minkä vie täysin toiseen ääripäähän ei ole hyväksi. Jos pyristelisin itseni ensin irti sokerikoukusta paastolla ja sen jälkeen mehustelisin säännöllisesti saadakseni lisää kasviksia ruokavaliooni. Haluan ennaltaehkäistä mahdollisia tulevia elämäntavasta johtuvia ongelmia vihermehuilla. 

Lautanen.
Lautasellinen hedelmiä ja kasviksia (jopa selleriä!), jotka kulautin kurkusta alas. Jos söisin nämä, menisi siihen tovi jos toinenkin.