Nenäkarvat jäätyy!

Phuket

Aamulla oli pakkasta -24 astetta. Mutta silti piti lähteä takapihalle pulkan kanssa hakemaan polttopuita. Nenäkarvat jäätyi ja kohmeisin sormin niitä halkoja sieltä pulkkaan ladatessa alkoi pikku hiljaa jo ärsyttää. Joka päivä sama juttu. Hae niitä hemmetin halkoja ja lämmitä kolmea uunia kaksi kertaa päivässä. 

Minulla on ikävä turkoosin sinistä merta ja valkeaa varpaiden välissä natisevaa hiekkaa. Ei ihme, että suomalaiset ovat juroja! Kuka nyt tämmöisessä pakkasessa voisi olla iloinen ja rento??! Jos olisi trooppinen ilmasto ja kookospuita pihassa, olisin varmasti minäkin paljon positiivisemmalla tuulella.

Thaimaa

Kyllä on pieni ihminen syntynyt outoon paikkaan. Järki meinaa lähteä, kun talvella on -24 astetta, mutta kesällä tuohon eteen ei laiteta plus-merkkiä, ei herra paratkoon! Viime kesänä ei kovinkaan monena päivänä ollut edes +24 astetta. Antakee armoo!

Phuket

Suomen voisi pistää kiinni Helmikuuksi ja kaikki suomalaiset kärrättäisiin Thaimaaseen tai Intiaan. Ei tarvitsisi kärvistellä ja kärsiä. Viimeinen sammuttaa valot.