Netflix TOP 7

Netflix

Nyt kun syksy tekee tuloaan, on lohduttavaa kääriytyä sohvan pohjalle katsomaan Netflixiä. Tässä minun TOP 7 TV-sarjaani, joita olen viime aikoina katsonut ja voin lämpimästi suositella.

Stranger Things

Tästä sarjasta on ilmestynyt vasta yksi kausi ja se on Netflixin omaa tuotantoa. Lokakuussa tulee toinen kausi, joten nyt jos koskaan kannattaa katsoa mistä sarjassa on kyse. Suosittelen lämpimästi katsomaan, jos pidät ET:stä, X-Filesistä, Alien-elokuvista tai 80-luvusta. Sarjassa Will-niminen poika katoaa ja sitten alkaakin vilahtelemaan alieneita ja salaisia tutkimuslaitoksia ihan ruudun täydeltä. Lapsinäyttelijät ovat ihan huippuja! Viime vuoden paras sarja, musiikkia myöden.

Prison Break

Ykkös-kausi on niin koukuttavaa katsoa ja niin hyvin käsikirjoitettu, että sukat pyörii jaloissa. Michaelin isoveli on menossa sähkötuoliin, joten mitäpä muutakaan siinä voisi tehdä kun ottaa yläkroppa tatuointeja täyteen ja hankkiutua samaan vankilaan auttaakseen tätä pakenemaan. 

Gilmore Girls

Hauska ihmissuhde-sarja, joka kertoo äidin ja tyttären elämästä Starshollow'n kaupungissa. Näppärää dialogia ja rakastettavia hahmoja vilisee joka jaksossa.

Limitless

Lämminhenkinen, huumoria sisältävä ja alhaisen stressi-tason omaava sarja sellaisille illoille, joina et halua vaivata päätäsi mutkikkailla juonikuvioilla. Tätä ei ole tehty kuin yksi kausi, se lakkautettiin ensimmäisen jälkeen, joten älä kiinny liikaa. 

Dirk Gentlyn Holistinen Etsivätoimisto

Douglas Adamsin 1987 ilmestyneeseen romaaniin perustuva sarja. Tätäkin on vasta yksi kausi, mutta toinen on tulossa. Erittäin mielenkiintoinen, Douglas Adamsmainen ja yllättävä. Täynnä hienoja ja mutkikkaita henkilöhahmoja, jotka kasvavat sarjan edetessä.

Firefly

Joss Whedonin omintakeinen vuoteen 2517 sijoittuva western-avaruusseikkailu, jota tehtiin vain yksi kausi. Jersey Shorea tehtiin kyllä ziljoona kautta, mutta tätä sitten vain yksi? Että silleen. Jatkoa seurasi yhden Serenity nimisen elokuvan verran.

Myytinmurtajat

Oppia ikä kaikki! Adam Savage ja Jamie Hyneman osaavat rakentaa mitä vain ja jos eivät osaa, niin mokailevat kunnes jokin toimii. Failure is always an option!