Nizzan isku

Luin tänään jälleen kerran järkyttävän uutisen:

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kuolemanauto-ohitti-silminnakijan-parin-metrin-paasta-kuljettaja-halusi-niittaa-mahdollisimman-monta-ihmista/5990464

En voi ymmärtää, miten ihmiset ovatkin noin hirveitä ja täysin vailla ihmisyyttä. Mikä ihmisiä vaivaa??! Noita päästään vialla olevia tuntuu sikiävän jostain koko ajan lisää ja lisää. Jos joku ei satu uskomaan juuri sinun mielikuvitusystävääsi jonkun pilven reunalla täysin kuvitteellisessa taivaassa, niin sekö oikeuttaa tappamaan?! Missä on empatia ja lähimmäisen rakkaus toista ihmistä kohtaan??

Minulla on kaksi lasta ja on aika hankalaa suojata heitä noilta kaiken maailman uutisilta, kun joka päivä tuntuu jossainpäin maailmaa tapahtuvan uusi isku. Miten selität pienelle lapselle, että joku haluaa murhata toisen ihmisen pelotellakseen ja terrorisoidakseen niitä, jotka eivät ole samanlaisia kuin hän itse? Nizzan iskussa kuoli myös useita lapsia. Nuo lapset eivät enää ikinä mene kouluun, kuuntele äitinsä lukemaa iltasatua tai leiki kaveriensa kanssa piilosta. Ihmishenkeä et takaisin saa, kun sen on pois ottanut. 

Ja tässä maailmassa meidän pitäisi elää noiden psykopaattien kanssa...