Savonlinnan Tuomaan markkinat on ehdottomasti käymisen arvoinen tapahtuma

Olavinlinna

Valotaiteilija Kari Kolan valaisemat puut olivat ensimmäinen näky, jonka näimme kun matkasimme Olavinlinnaan Tuomaan markkinoille. Ja mikä ihana näky se olikaan, kaunista valoterapiaa talven pimeyteen. Lapset(kin) olivat ihan innoissaan!

Savonlinnan Tuomaan markkinat
En ole käynyt Tuomaan markkinoilla muutamaan vuoteen, mutta tästä lähtien aion käydä joka vuosi. Upea tapa aloittaa joulun odotus!

Sisäänpääsy on ilmainen. Tänään 26.11. sunnuntaina tapahtuma on vielä klo 12.00-16.00, joten mattimyöhäiset nyt kipin kapin Olavinlinnaan.  

Savonlinnan Tuomaan markkinat
Meiltä meni reilusti yli kaksi tuntia kiertää koko tapahtuma läpi, niin paljon kuvattavaa ja nähtävää oli.
Savonlinnan Tuomaan markkinat
Markkinat olivat pullollaan kauniita ja omalaatuisia tuotteita, joita en ole muualla nähnyt.
Savonlinnan Tuomaan markkinat
Tämän ihanuuden saan siskolta joululahjaksi.
Savonlinnan Tuomaan markkinat
Nämä valopullot menivät kaupaksi niin hyvin, että sunnuntain kävijöille ei jäänyt ostettavaa kovinkaan montaa pulloa.

Oikeasti käymisen arvoinen tapahtuma, suosittelen erittäin lämpimästi. Pieni vinkki: ota käteistä mukaan! Minulta jäi ostamatta yhdet ihanat villasukat, koska en ollut tajunnut ottaa rahaa käteisenä. Yllättävän monella myyjällä ei käynyt kortti maksuvälineenä. Ja ehdottomasti kannattaa käydä heti ensimmäisenä päivänä, koska parhaat tuotteet viedään käsistä ja sunnuntaille jää tuotteista vain rippeet.

Savonlinnan Tuomaan markkinat

Hienoa että Tuomaan markkinat järjestetään Olavinlinnassa, sen parempaa ja tunnelmallisempaa paikkaa en osaisi joulumarkkinoille keksiä. Kävijöitä oli hurja määrä ja auto piti jättää kauas parkkiin, mutta iltakävely kameran kanssa hämärässä Savonlinnassa oli vain bonus. 

Jos joulumieli on kadoksissa, täältä se löytyy!