Sh'bam!

Kävin eilen Sh'bam-tunnilla (jonka nimeä en edes osaa lausua), kun ihana ystäväni pyysi minua (kiitos Sari...). Sh'bam tunnilla tehdään tanssiliikkeitä eli ennen tuntia on syytä joutua paniikkiin, tämmöinen pökkelö kun olen. Nyt kyllä mentiin niin lujaa mukavuusalueen ulkopuolelle, että Usain Boltkin olisi ylpeä. Tunnin kuvauksessa luki, että tunnilla on tarkoitus pitää hauskaa. Ainakin muilla on hauskaa, kun meikä räpeltää väärään suuntaan ihan eri liikkeitä kuin muut. Tosin ei kenelläkään ole aikaa seurata mitä muut tekevät, niin nopea tempo oli.

Sain samalla tilaisuuden testata uutta Polar M400-urheilukelloa ja sykevyötä. Anoppi ja aviomies antoivat joululahjaksi kummatkin lahjakortin Intersporttiin (saa mieleisiä lahjoja kun pyytää). Vaikuttaa hyvältä vempeleeltä, tämä antoi paljon palautetta tunnista. Sykevyö oli uusi juttu minulle, mutta vaikuttaa lupaavalta. 

Polar m400
Testasin sykevyötä ekaa kertaa Sh'bam-tunnilla, sekin uusi tuttavuus.

Itse Sh'bam-tunti oli hyvää liikuntaa. Hihittelin itselleni, kuinka tämmöisen vanhan haahkan pitää mennä tämmöisiin juttuihin. Hyvää se teki pääkopalle, tuulettui aivot, kun yritin pysyä muiden mukana. Takariviin oli siis päästävä hinnalla millä hyvänsä, koska a) nöyryytys olisi ollut kuolettava eturivissä, b) en olisi ollut ainoa kuolonuhri muiden kuollessa nauruun ja c) piti matkia edessä olevan liikkeitä.

Polar flow
Ihan kivasti tuli liikuntaa tälle päivälle.
Polar m400
Värillä ei ole väliä, kunhan se on valkea!