Täytin tänään 39 vuotta

Tulppaanit

39 vuotta! Mielessäni olen ainakin kymmenen vuotta vähemmän. Viimeinen vuosi pyörähti käyntiin, jolloin ikäni vielä alkaa numerolla kolme. Saa nähdä tuleeko tästä vielä kriisi vai ei. Luultavasti ei, koska en tunne itseäni vanhaksi enkä keski-ikäiseksi.

MAMBI
Sain ihanan Happy Memory Keeping Book lahjapakkauksen, jossa oli mukana kalenterin lisäksi pari rullaa washia ja tarroja. Tämä on niin ihana, että taidan tehdä siitä ihan oman postauksen myöhemmin, kunhan alan sitä täyttämään.

Laitoin aviomiehelle linkin sähköpostiin, että mitä haluan lahjaksi. Vaikka näin en ylläty, eikä hänen tarvitse nähdä vaivaa, en ainakaan saa mitään turhaa tai mitä en halua. Tuo kalenteri on ihana, tällä hetkellä minulla on Heidi Swappin kalenteri, mutta en tunne sitä omakseni. Se on liian pieni ja renkaat ovat epäkäytännölliset. MAMBIn Happy Plannerit ovat aina olleet juuri omaa tyylitajuani miellyttäviä, joten siirryn niihin nyt takaisin, ainakin seuraavaksi vuodeksi.

Voileipäkakku

Lohi-vuohenjuustokakku onnistui hyvin, vaikka en ennen ollutkaan kokeillut reseptiä. Tyylilleni uskollisena yleensä en kokeile reseptiä etukäteen vaan teen sen sokkona. Se joko onnistuu tai sitten ei. Reunakalvo on aivan loistokeksintö, sillä saa hyydykekakkujen reunat ihanan sileäksi eikä ne tartu vuokaan kiinni. Suosittelen lämpimästi.

Juustokakku
Toisena kakkuna oli valkosuklaajuustokakku, mistä päällinen vähän valui taas yli reunojen. Se ei ole oikea syntymäpäiväkakku (ainakaan minun tekemäni), jos se ei jossain vaiheessa ala valua lautaselta jääkaapin pohjalle. 

Tämä vanha kääkkä lähtee nyt lukemaan lapsille iltasatua. Hyvää yötä!