Tervetuloa blogiini!

Kun näin Itä-Savossa ilmoituksen, että pian avataan uusi blogiyhteisö ajattelin hypätä mukaan. Katsotaan mihin tämä polku vie ja minkälaiseksi blogi muotoutuu. Näin keväällä onkin mukavaa aloittaa jotain uutta tekemistä, se virkistää!

Olen 37-vuotias perheenäiti Savosta ja minulla on 7- ja 11-vuotiaat tytöt. Isompi tytöistä on esi-teini ja se myös näkyy ja kuuluu. Pienempi menee syksyllä 1.luokalle kouluun ja äitillä on rankkaa, kun kaikki lapset kasvavat niin vauhdilla. Meillä on myös 15-vuotias kissavanhus, joka köllöttelee päivät pönttöuunin kyljessä.

Asumme mieheni kanssa remppaa kaipaavassa rintamamiestalossa, mutta tällä hetkellä kaikki "ylimääräinen" raha menee matkusteluun. Vielä ainakin talo on edelleen pitänyt lumen ja sateen ulkopuolella, joten siihen asti kun talo pysyy pystyssä, niin matkustelu tuntuu voittavan tapetoinnin. Ajattelin täällä kertoilla myös lasten kanssa matkustelusta, myöhemmin voisin kertoa meidän perheen seikkailusta Tokion ihmeellisessä maailmassa ja tuulisesta Kap Verdestä noin esimerkiksi.

Tokio, Japani.
Tokio.

Intohimona on valokuvaus ja sitä olen tehnyt koko pienen ikäni, joten paljon kuvia on luvassa. Minusta ei paljon kuvia tule, koska en todellakaan ole linssilude. 

Liikkumis-innostus on myös taas roihahtanut uudelleen liekkiin, nyt kun lapset ovat jo niin isoja että äitikin raaskii jo harrastaa. Enää en liikuntaa lopeta huomattuani sen monet hyödyt terveydelle ja omalle jaksamiselle. Jenkkakahvat ovat nyt päässeet villiintymään talven aikana, joten olisi otettava uudet juoksukengät ahkeraan käyttöön. Kuntosali-kortin hankin muutama vuosi sitten saadun skolioosi-diagnoosin takia. Selkäkivut ovat melkein joka päiväisiä, joten lihaksista on pidettävä huolta.

Blogin nimi "Still A Weirdo" tulee KT Tunstallin samannimisestä laulusta. Valitsin sen tämän blogin nimeksi, koska laulussa lauletaan "Still a weirdo, after all these years" ja "I don´t always get it right, but a thousand different ways and I just might". Olen aina ollut vähän outolintu ja voin tunnistaa itseni laulusta.