Kuka minä olen?

Noniin! Vihdoin aikaa kirjoittaa ensimmäinen blogipostaus. En ymmärrä, miten elämäni onkin jotenkin niin hektistä, että tuntuu ettei ehdi tehdä mitään.  Ajattelin, että olisi näin alkuun hieman valottaa teille lukijoille sitä, kuka ja minkälainen ihminen tätä blogia kirjottaa.

Eli siis olen Sara ja tänä vuonna mittariin pärähtää 29 vuotta. Olen syntyperäinen mikkeliläinen ja asunut lähes koko ikäni täällä, lukuunottamatta puolen vuoden pikavisiittiä opiskelujen perässä Savonlinnaan. Valmistuin vuonna 2010 fysioterapeutiksi Mikkelin Ammattikorkeakoulusta. Sen jälkeen olen käynyt erilaisia täydennyskoulutuksia, viimeisimpänä suoritin fysioterapeuteille suunnatun Personal trainer -koulutuksen. 

Kuva: Minna Sairberg

Perheeseeni kuuluu avomies ja 2 koiraa, Elmo ja Simo. Harrastuksiini kuuluu tavoitteellinen treenaaminen kuntosalilla, lenkkeily, laskettelu sekä näytteleminen Mikkelin Revyyteatterin riveissä. Kuntosaliharjoittelu on tällä hetkellä todella iso osa elämääni. Blogissa pääsette 100%:n varmuudella seuramaan treenejä kuntosalilla ja luonnossa. Ehkä niistä saatte ideoita omiin treeneihinne.

Kuvat: Tommi Kirvesniemi
Basenjit Elmo ja Simo

En halua kuitenkaan leimata blogia pelkäksi fitnes-/kuntoilublogiksi. Kirjoittelen asioista laidasta laitaan. Tulossa on paljon uusia tuulia, joista varmasti tulen kirjoittelemaan tänne blogin puolelle. Toivottavasti löydättä blogini ja seuraatte sitä. Minulle saa ehdottomasti heitellä toiveita koskien blogipostausten aiheita.

Aurinkoista kesän odotusta!

-Sara-