Se ei katso paikkaa eikä aikaa <3

Siivosin sähköpostia ja poistelin vanhoja posteja. Sattumalta löysin tämän Kuntokeskus Otteen asiakaskirjeen helmikuulta 2016. Haluan nyt jakaa tämän MEIDÄN <3 tarinan täällä blogissa. Never say never ;)

Sen Oikean voi tavata myös kuntosalilla

Vakioasiakkaat Sara ja Asko ovat tuttu näky Otteen kuntosalilla. Kumpikaan heistä ei uskonut löytävänsä rakkautta kuntosalilta, mutta näin vain kävi. Taisi Amorillakin olla osuutensa tarinassa ;) Ystävänpäivän kunniaksi Ote haluaa jakaa Saran ja Askon tarinan ja kannustaa muitakin sinkkuja pitämään silmät auki myös treenien yhteydessä!

Monesti viikossa treenaavat Sara ja Asko olivat tiirailleet toisiaan jo pitkään, mutta ensimmäiseen peliliikkeeseen uskaltautui Sara. Parin tutustumista kuitenkin auttoi yhteinen ystävä Aku, jota molemmat olivat lähestyneet haaveissaan tutustua paremmin toisiinsa. Eräänä iltana Sara uskalsi lähettää kaveripyynnön Askolle Facebookissa. "Jännitti kyl ihan pirusti, ku ei tiennyt yhtään mitä toinen ajattelee" Sara kertoo. Saran yllätykseksi Asko hyväksyikin kaveripyynnön.
Asko kertoi aloitteen jälkeen hänellä olevan "vetovastuu", mikä varmaan selittääkin sen, että Sara oli jo samana iltana ollut Askon luona katsomassa elokuvaa.

Yhdessä treenaaminen on ollut heille hyvä vaihtoehto. Treenit kulkee paremmin ja saa itsestään enemmän irti, kun toinen on piiskaamassa. "Se, että toinen ymmärtää tän fitness-lajin ja mitä se vaatii, merkkaa tosi paljon", kertoo Sara, joka tällä hetkellä treenaa kevään Fitness Classic -kisoihin.

Treffit kuntosalilla? "Ehkä niitä ekoja yhteistreenejä voi kutsua treffeiksi, vaikka Asko tuskin niin osasi ajatella" Sara veikkaa. Sara oli jo päättänyt ennen näitä ensimmäisiäkään treenejä, ettei ne tule olemaan viimeiset. Ja eihän ne olleetkaan. "Totta, en mieltänyt ensimmäisiä treenejä treffeiksi, vaan mahdollisuudeksi tutustua uuteen ihmiseen" ja niin on jatkunut jo useampi kuukausi. Eikä harmita yhtään! Asko huomauttaa. "Kai tää on vähä sellasta "rakkautta ensisilmäyksellä" Sara lisää.Saran ja Askon vinkit kuntosalitreffeille!
"Jos käy niin hyvä tuuri kuin meille, että se ihastus tai vähänkään mielenkiintoinen kumppaniehdokas tulee kuntokeskuksessa vastaan, niin mikäs sen parempi paikka treffeille kuin kuntosali! Uskallus ei välttämättä riitä kysyä suoraan treffeille, niin (hyväksihavaittu keino) on pyytää varmistamaan vaikka prässissä. Se on ainakin helppo tapa ottaa kontaktia! Ja mikä parasta, ei tarvitse miettiä, mitä laittaa päälle: treenivaatteet niskaan ja eikun menoks! Jos homma toimii, niin kannattaahan sitä sitten miettiä ihan "oikeita treffejä", jonne pukea sitä parempaa seppälää! ;) Ollaan ihan varmoja, että potentiaalisimpia kumppaniehdokkaita löytyy kuntosalilta kuin esimerkiksi Mikkelin yöstä! Joten kannattaa pitää silmät auki ja pää pystyssä ;) "

Tärkein <3

Näin kisojen alla en voisi olla kiitollisempi siitä tuesta, minkä Asko minulle antaa. On ensiarvoisen tärkeää, että rinnallasi kulkeva ihminen ymmärtää tämän fitness -urheilun ja siihen liittyvät vaatimukset (tai jossain määrin myös uhraukset). Tätä matkaa ei voi tehdä yksin ilman läheisten tukea. 

<3:lla Sara