Imperiumi hyppysissäsi

Kuva: Han Cholo

Harvoin sitä törmää näinkin upeisiin juttuihin! Kerrankin voin ihan rehellisesti ja häpeilemättä kuolata korujen perään. Jos koskaan olet halunnut pujottaa Darth Vaderin sormeesi tai ripustaa Yodan kaulaasi, nyt se on mahdollista.

Kalifornialainen Han Cholo valmistaa virallisella lisenssillä galaksin mahtavimpia Star Wars -koruja teräksestä ja sterling-hopeasta, ja on pakko myöntää että kyllä nämä ainakin kovin omaa nörttisilmää hivelee.

Valikoimasta löytyy niin sormuksia, riipuksia kuin korvakorujakin. Teräksestä valmistettuja saa pikkuhiluilla, kun taas hopeisista joutuu pulittamaan jo sievoisen summan, joka siltikin on mielestäni kevyt kolaus lompakkoon näinkin uniikista asusteesta. Nyt kun tuon viimeisimmän elokuvan blu-ray versiokin on vihdoin käsillä, mikä olisikaan upeampaa, kuin väijyä sitä kotisohvalla blingbling välkkyen?

Kuva: Han Cholo

Itsehän ajattelin lähinnä tuollaista Tie Fighter tai Boba Fett -sormusta ja katu-uskottavuus jopa Kouvolankin kaduilla pitäisi olla taattu. Tai sitten ensimmäinen vastaantulija pimeänä lauantai-iltana sieppaa sen matkaansa kateuksissaan, jättäen minut Wookien lailla huutamaan perään...

Ja tässäpä myös loistava idea kihloja ja kesähäitä ajatellen! Mikäpä sen romanttisempaa kuin sujauttaa tällainen mielitiettysi vasempaan nimettömään.

Star Wars -korujen lisäksi Han Cholo valmistaa paljon paljon muitakin. Käy katsomassa mm. Voltron, Monopoly ja G.I. Joe tuotteet.

Seuraa Han Choloa myös Instagramissa ja Facebookissa

"For Ages Cool and Up"

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta koska myyntimies myy mitä tahansa, myyn teille tätäkin ideaa.