Vadelmatarha @Loviisa

Tänään aamupäivästä pakattiin meidän koko perhe autoon ja matkattiin kohti Loviisaa. Mun ystävä avasi sinne Vadelmatarhan ja avajaisia vietettiin tänään. Vadelmatarha on siis kirppis, mistä saat kirppispalveluiden lisäksi paljon muutakin; mm.luomu- ja lähituotteita tai voit järjestää siellä lasten synttärit. Ja jos haluat niin voit vain istahtaa kahville tai teelle lasten leikkiessä leikkipaikalla. Kotkasta lähtöisin oleva ketju on vallannut jo useampia kaupunkeja ja nyt tosiaan oli Loviisan vuoro.

 

Kuvassa reunoilla ketjun perustajat Maria ja Hanna sekä keskellä uusi yrittäjä Jonna tyttärensä kanssa

 

Me ollaan Jonnan kanssa tunnettu jo vaikka kuinka kauan... jo mun äiti tuntee Jonnan isoäidin, ollaan asuttu samassa pihapiirissä ja ollaan siis oltu enemmän tai vähemmän tekemisissä koko elämämme ajan. Teini-iässä liikuttiin samassa tiiviissä porukassa ja vaikka nykyisin asutaan eri kaupungeissa jatkuu ystävyys sekä juttu aina siitä mihin viimeksi on jääty. Meillä Jonnan kanssa oli ehkä seitsemän vihkon paksuinen kirjis teineinä ja sen kanteen oli liimattu kaikkia ihania kuvia... mm. siis Peter Andre ilman paitaa... Ihan vain tiedoksi, että ymmärrätte millaisesta ystävästä on kyse, kun kaikki ne teini-iän hässäkätkin on koettu yhdessä! Jonnalla taitaa olla tämä kirjis vieläkin tallessa muttei olla uskallettu avata sitä noiden vuosien jälkeen. 

 

 

Nyt tämä rohkea ja äärettömän luova ihminen päätti perustaa oman yrityksen ja mikään muu ei olisi istunut hänen persoonaansa yhtä hyvin kuin Vadelmatarha. Oon vaan niin valtavan ylpeä miten hienon työn hän on tarhan kanssa tehnyt ja kuinka "Jonnan näköinen" liike olikaan. Arvostan suuresti ihmisiä, jotka uskaltavat hypätä "normaalista" oravanpyörästä rohkeasti pois ja lähteä viemään elämäänsä kohti omaa unelmaa.  

 

 

 

Loviisan vadelmatarha sijaitsee aivan keskustassa, mutta kuitenkin ihanalla puutaloalueella. Paikkakin on jotenkin täydellinen kyseisen ketjun liikkeelle. Ja tämä postaus ja kehuminen ei muuten ole mitenkään maksettu mainos, vaan teen tämän täysin omasta tahdostani ja sydämestä, kun olen vain niin ylpeä ystävästäni!

 

 

Vielä kerran onnea uudelle yrittäjälle ja menestystä Vadelmatarhalle. Menkäähän kaikki tsekkaamaan Loviisan tarha ja Kotkankin tarhalla kannattaa pyörähtää, se on muuten ihan meidän kodin nurkilla! <3

 

 

-Tea-