Adventtikalenteri 1/4

Heipä hei ja tervetuloa uuden Starbox-bloggaajan matkaan. 

Olen 33-vuotias kolmen pirtsakan pojan äiti, yhden miehen vaimo, ylipainoinen tanssinharrastaja, innokas itsensäkehittäjä ja kaiken aikaa eteenpäin pyrkivä nainen. Olen tänä vuonna noussut uusille urilla masennuksesta ja pyrin löytämään itselleni oikeinlaista tapaa suhtautua asioihin ja edetä elämässäni. "Bodypositive"-ajatus on enemmän kuin lähellä sydäntä ja pyrinkin omalla esimerkilläni luomaan kaikenlaisten ihmisten hyväksyntää tähän maailmaan, tain ainakin Suomeen... tai jos ei muualle niin ainakin asuinpaikkakunnalleni Kotkaan. ;)  

Blogia voit seurata facebookissa tai instagramista mut löytää nimellä TeaVal.

Mutta näihin asioihin takerrutaan tarkemmin myöhemmin ja nyt siirrytään mukavampiin asioihin, kuten vaikka lähestyvään Jouluun. Halusinkin aloittaa Starboxissa mukavasti arvonnalla ja sen teen ADVENTTIKALENTERIN muodossa. Jokaisena neljänä sunnuntaina ennen joulua siis tulee pieni arvonta blogiini ja siihen pystyy osallistumaan joko blogin kommenttikentässä tai sitten facebookissa kommentoimalla. 

1.ADVENTTI

Osallistu kommentoimalla joko tähän blogin kommenttiosioon tai facebookissa blogiin tämän julkaisun alle. 

Mikä saa sinulle joulufiiliksen aikaan? <3

Palkintona on tällä kertaa kokeilukerta Kotkassa sijaitsevaan Yogelinaan. Lisää tästä lempeän ihanasta joogastudiosta voit lukea: http://www.yogelina.fi/ tai Facesta Yogelinan-sivuilta. Arvonta-aika päättyy huomenna 28.11 klo.22.00.

Arpaonnea kaikille ja tervetuloa mukaan mun elämään! <3

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Arpaonni suosi tällä kertaa Piia, sinua! Laita minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin annan ne eteenpäin Yogelinan Elinalle. <3 Paljon, paljon onnea ja mukavaa joogahetkeä! 

-Tea