Adventtikalenteri 2/4 ja ARVONTA

Meinasin ensin, että kirjoitan teille vasta illemmalla, mutta en malta mitenkään odottaa enää hetkeäkään!!!! ;D

 

Eilen marssin kahdeksi Kotkalaiseen Parturi-kampaamo 25:een! Mielessäni oli totaalinen muutos! Hiukset ovat olleet mulle aina tärkeä osa ulkonäköäni, pidän niistä hyvän huolen, vaikken aina muistakkaan käydä säännöllisesti kampaajalla. Mulla on ollut hiuksissa jos jonkin näköistä väriä ja leikkausta, on ollut pidennykset ja oikeastaan kaikkea muuta paitsi aivan ääripäitä eli mustaa tai blondia. Tosin eilen kampaajalla muistin joskus teininä värjänneeni nämä itse "mahtavalla" puna-mustalla... onneksi järki on hieman kasvanut tässäkin päässä ja nykyään luotan vain ammattilaisen värjäystaitoon.

Lähtökohta

Masennukseni myötä unohdin myös itseni ja toki tälläinen ulkoisen olemuksen hoitaminenkin jäi hieman taka-alalle. Pään ulkopuolen hoito ei tuntunut läheskään niin tärkeältä kuin sen sisäinen hoito. Lisäksi ajattelin kaiken aikaa, että koska minä en saa näkyä, niin eihän mun kuulukkaan tehdä mitään räväkkää millään tapaa. En halunnut erottua massasta ettei kukaan vain kiinnittäisi vahingossakaan muhun huomiota. Lisäksi mietin, että eihän 33-vuotias kolmen lapsen äiti nyt voikaan näyttää mitenkään ihmeelliseltä. Kuitenkin pään sisäisen muutoksen myötä olen muuttanut mieltäni täysin!

Kevyen vaalennuksen jälkeen

Nyt halusin jotain millä erotun! Jotain mikä tuo esiin myös mun persoonan. En ole mikään hiljainen ihminen, enkä enää halua hukkua massaan. Ihailen kaikkia ihmisiä, jotka uskaltavat erottua ja oman itsetunnon nousun myötä haluan itsekin erottua. Nyt koen, että mun ulkoinen minä ja sisäinen minä kohtaavat edes jollain tasolla. Mun ei enää tarvitse hävetä itseäni ja haluan koko maailman näkevän mut. Ehkä hieman suureellisesti sanottu, mutta sen jälkeen kun olen päässyt eroon paniikkikohtauksista ulos lähtiessä haluan vain elää, nähdä ja kokea. Olen piilotellut liikaa sisätiloissa ja peitellyt itseäni. Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, elän omaa elämääni juuri niin kuin haluan. Toki toivon, että ihmiset haluavat olla mun matkassa mukana, mutta jos eivät niin sille en voi minkään. En halua pidätellä itseäni sen takia, että kaiken aikaa ajattelisin mitä muut musta ajattelevat. Olen tehnyt sitä niin kauan etten enää vain jaksa. Noh, mutta niihin hiuksiin...

Ei tullut unicorn-hiuksia, mutta nyt mun tuli ja tappura näkyy taas mun hiuksissakin! Olen vaan niin rakastunut! <3

Puhdasta rakkautta!

 

Parturi-kampaamo 25 tytöt on aivan huikeita ammattilaisia! Ja se rento tunnelma kampaamossa on ihana. Ainakin tälläiselle "äiti-ihmiselle" tälläiset irtiotot on aivan mahtavia ja rentouttavia. Kyseisen kampaamon löydät helpoiten facebookista tai suoraan soittamalla p.040 6315419 ja itse ainakin voin suositella TODELLA lämpimästi! Kampaamon tytöt halusivat myös teidän, mun lukijoiden saavan jotain kivaa ja lähtivät mukaan Adventtikalenteriin. 

 

Nyt sullakin on siis mahdollisuus päästä nauttimaan kampaamon tuotteista kotona! Vastaamalla joko tähän blogin kommenttikenttään tai mun blogin faceen, voit voittaa itsellesi KMS:n tuotepaketin! 

Jos sulla olis kaikki mahdollinen valta sun omiin hiuksiin, niin mitä haluaisit niille tehdä? 

Vastausaikaa on aina maanantaihin 5.12 klo.22.00 asti! Tuotteet arvotaan tiistaina! 

Mie lähden nyt ihailemaan mun hiuksia ja osallistu SIE arvontaan. Ihanaa toista adventtia muruset! <3