Adventtikalenteri 3/4 ja taas arvotaan!

Mukavaa kolmatta adventtia kaikille! Meillä on ollut lapset viime yön mummilla ja papalla hoidossa. Oltiin miehen kanssa eilen Helsingissä joulumarkkinoilla ja tekemässä muutamia ihania lahjaostoksia. Illalla ajeltiin kotiin ja pyörähdettiin vielä pikaisesti katsomassa Porvoon ihanat jouluiset kadut. Valitettavasti kello oli jo niin paljon ettei markkinat tai mitkään liikkeet olleet enää auki. Vähän kuitenkin fiilisteltiin kaunista kaupunkia. Nukuttiin kellon ympäri ja tänään ollaan hieman valmisteltu kotia jouluun. Lapsille laitettiin yllätykseksi joulukuusikin jo paikalleen. Se on tänä vuonna piiiiiiiitkästä aikaa muovinen, vaikka pyristelin vastaan. Meillä asuu kuitenkin tällä hetkellä melkoinen pikkuriiviö, joten käytännön syistä näin. Samasta syystä eniten muistoja herättävät lasiset pallot jätettiin tänä vuonna pois kuusesta ja aseteltiin ne kauniisti pöydälle. ;)

 

Tänään olisi vuorossa sitten kolmannen adventin arvonta ja se tulee tällä kertaa Silverjunglen mallistosta. Ja tarkemmin Kymenlaakson alueella toimivalta kotimyyjältä Hanna Nakarilta. Hanna halusi lähteä mukaan tähän arvontaan ihanalla harmaalla huivilla, jonka minäkin saatoin ohimennessä häneltä tilata. ;) Jos on vielä tarvetta joululahjoille tai muuten vaan haluatte Hannalta kysyä jotain niin hän pitää yllä erittäin mukavaa facebook-ryhmää tai sitten hänet saa kiinni suoraan sähköpostilla hanna.nakari@silverjungle.fi.

Hanna oli napannut mulle huivista muutaman kuvan, häneltä itseltäänkin siis tämä ihanuus löytyy. <3

 

Ja osallistua voitte taas joko tähän blogin kommenttikenttään tai sitten facebookissa tämän postauksen alle. Tällä kertaa haluaisin tietää joko sielä kuvaruudun toisella puolella alkaa olla jouluvalmistelut mallillaan vai vieläkö on tehtävää viimisiksi viikoiksi paljonkin? Osallistumisaikaa on taas tuonne huomiseen 12.12.2016 klo.22.00 asti.

 

Nyt mie menen halimaan mun kullanmuruja.. joista kaksi isointa lasta tosin lähtivät jo kaverin synttäreille. Mutta jäi meille kotiin vielä tuo meidän "vauva". <3

Ihanaa alkavaa viikkoa murut! 

 

<3:Tea