Adventtikalenteri 4/4

Mihin nämä adventit ovat menneet? Mihin koko tämä vuosi on mennyt?

 

Tämä vuosi on ollut mulle äärettömän rankka, mutta silti ehkä yksi antoisimmista vuosista. Tulen vielä loppuvuoden aikana kirjoittamaan siitä mitä tämä vuosi on tuonut tullessaan ja miten paljon olen kasvanut kaiken tämän myötä. En seisoisi nyt tässä, näin vahvana ja varmana itsestäni ellen olisi käynyt tätä kaikkea läpi. Taidan ansaita itseltäni jonkun palkinnon, että ylipäänsä olen selvinnyt tänne asti, puhumattakaan siitä kuinka kunnialla. 

 

Meidän "tosiaito" kuusi.

 

Eilen meillä oli Kotkan tanssiyhdistys Move:n joulunäytös. Päivä on aina pitkä ja melko rankka, mutta silti niin äärettömän antoisa. Tanssi on mulle sydämen asia ja siksi nämä päivät on aina mahdottoman odotettuja ja onhan se hienoa nähdä omankin käden jälki. Ja koska tanssi on mulle tärkeä niin siihen liittyy myös viimeisen adventin arvonta!

 

Aikkari-ryhmä eilen näytöksessä

 

Käyn itse tällä hetkellä Movella aikuistanssissa (ja ohjaan sitten niitä pienempiä) ja sinne olisi nyt myös SINUN mahdollisuus päästä. Tunti pdetään Kotkassa Nelosteatterin tiloissa joka torstai klo. 20.00-21.00. Ja minähän ajattelin arvoa jollakulle onnekkaalle KOKO KEVÄTLUKUKAUDEN käynnit tällä tunnilla. Jos pystyt aloittamaan tanssit 12.1.2017 ja käydä tunneilla aina huhtikuussa pidettävään kevätnäytökseen asti niin ei muuta kun vastausta (kysymys alla) joko tämän postauksen kommenttiosioon tai sitten blogin faceen tämän postauksen alle. Jos on vähänkään ajatuksissa, että tanssiminen voisikin olla mukava uusi harrastus (tai tiedät jonkun joka tälläistä on miettinyt) tai vaikka olisitkin jo käynyt meidän kanssa tunneilla niin nyt sulla on mahdollisuus päästä mukavaan joukkoon ja ihan veloituksetta. <3 Tanssin ilon lisäksi saat tosiaan kaupan päälle mielettömän mukavan ryhmän ympärillesi, me ei oteta tätä hommaa ihan turhan vakavasti vaikka tanssia treenataankin. Aiempaa kokemusta tanssista sulla ei tarvitse olla yhtään, mutta vaikka olisikin niin älä epäröi tulla mukaan. Aikaa osallistua on huomiseen maanantaihin klo.22.00 asti.

JOS SAISIT ALOTTAA IHAN MINKÄ TAHANSA HARRASTUKSEN TAI KOKEILLA IHAN MITÄ TAHANSA LAJIA NIIN MITÄ HALUAISIT KOKEILLA?

 

Tää ryhmä on ihan huippu ja lisää timantteja otetaan mielellämme mukaan!

 

Onnea arvontaan! 

<3: Tea