Ajatuksenvirtaa, eli ei päätä eikä häntää-postaus!

 

Mulle tuli äsken pakottava tarve kirjoittaa ja jakaa teidän kanssa jotakin, mutta en oikeen tiedä mitä. Tulossa on jos jonkinlaista postausta, mutta nyt nimenomaan tekee mieli kuljettaa sormia näppäimistöllä ja suoltaa jotain tuolta ajatuksen virrasta tänne blogiinkin. 

 

Oon ollut jotenkin vähän poissaoleva taas monestakin asiasta. Tuntuu, että Tonin töiden takia ollaan vaan puskettu syksyä eteenpäin ilman, että on ehditty oikeastaan ympärille katsella. Omat olot on vaihdellut laidasta laitaan ja välillä on oikeasti tuntunut kuin olisi suossa rypenyt. Toisaalta on tällä harmaalla pilvellä myös kultareunuksia ja Tonin duuniputki on jo tehty ja mun olotkin on useasti päässyt nousemaan kunnolla positiivisiksi. Tuota draivia haluaisin aina jatkaa ja jatkaa. Mulla on oikeasti tällä hetkellä sellainen olotila, että haluaisin valloittaa vaikka vuoren. Nyt kun sitä aikaa (ja jaksamista) taas löytyy siis muuhunkin kuin pelkkään arjen pyörittämiseen.

 

 

Mulle sanottiin tuossa kesällä, että miten mie ehdin kaikkialle missä nyt olenkaan mukana... ja niin, ehtiihän sitä, kun ei käy töissä. Mutta tilanne on hieman muuttumassa, mulla alkaa nimittäin maanantaina työt! Sellainen mukavan rento homma, 30tuntia kuussa, kevyt aloitus ja niin ettei "vielä" tarvitse laittaa Verttiä päivähoitoon. Toki ei se päivähoitokaan enää niin mahdottomalta ajatukselta kuulosta kuin vielä jokin aika sitten. Haaveilen myös ihan tosissani ajasta valokuvata ja kirjoittaa blogia enemmän, ihan rauhassa ja juuri sille varattuna ajankohtana, mutta niinhän se monesti näiden harrastelijablogien kanssa menee, että aika raavitaan kasaan sitten jostain siitä mikä jää jäljelle. Silti, panostamista tähänkin juttuun kaipaisin itseltäni. 

 

 

Myös mun henkinen ja se "hörhö"puoli on jäänyt viime aikoina liian vähäiselle huomiolle. Huomaan kaipaavani sitä henkistymistä ja toisaalta maadoittumista vaikka metsässä. Tänään aamulla erityisesti olisi ollut ihana lähteä luonnonrauhaan, mutta muskarihan meitä Vertin kanssa kutsui. Ja toisaalta muskari on meidän kahden ainut yhteinen "harrastus" ja sellainen juttu missä näen tuon lapsen nauttivan, vaikka vielä aika kovasti ujoileekin... mutta sieltä en jää pois ihan pienestä syystä, ja tänäänkään metsä ei mennyt muskarin edelle. Ja onneksi asutaan Kotkassa, missä keskustassakin on puistoja joka kulmalla, joten lyhyt pysähdys Sapokassa ja pari syvää hengitystä helpotti hieman luonnonkaipuutani.

 

Sapokka, ei tosin tänään otettu kuva, tänään vain hengitin.

 

Mun korvia ja mieltä on myös viimepäivinä kuumotellut kirjoittaa taas vaakakapinasta ja kehopositiivisuudesta painavaa sanaa. Ja lähinnä siitä miten ne hoetut syö vähemmän kuin kulutat-mantrat ei välttämättä toimi, miten oma mieli kierouttaa peilikuvaa tai kuinka syvällä ruokaan ja syömiseen liittyvät asiat ihmisellä voikaan olla. Tai siitä, kuinka kehopositiivisuus ei tarkoita sitä että nyt kaikki syömään ja PALJON, vaan sitä, että me kaikki ollaan tärkeitä ihmisinä ja yksilöinä... meihin kaikkiin ei tehoa samat asiat ja silti meillä kaikilla on ihmisarvo, eikä kenenkään tulisi tulla syrjityksi tai haukutuksi kokonsa takia... Mutta näistä kirjoitan enemmän kunhan saan hieman ajatuksiani selvemmäksi ja loksauteltua asioita oikein paikoilleen päässäni.

 

 

Huomenna meillä vietetään Vertin kaksivuotispäiviä muutama viikkon jälkikäteen ja leivottavaa vielä olisi tälle illalle. Lisäksi mennään aamusella ottamaan valokuvia ihanaisen Aijan kanssa tuosta meidän synttärisankarista. Ja illalla äiti sitten pistää pään tuulettumaan kera rakkaiden ystävien. Sunnuntaina voi olla tukanjuuret ja jalat kipeänä, mutta olkoon se sitten sen päivän murhe. Ja ehkä siihen sunnuntaihin sitten sopisi tuo metsäkin paremmin kuin hyvin. ;)

 

-Tea-

P.S. Muistutuksena kaikille, jos pidät mun höpötyksistä, niin kunkin postauksen alle voi laitella tähteen tykkäyksen, näin tiedän mistä te tykkäätte, ilman että kenenkään tarvitsee kirjoitella mitään. Toki pidän jokaisesta saamastani viestistä ihan valtavasti, niitä kun tuppaa tänne tulemaan aika harvakseltaan, ja haluaisin toki, että keskustelua käytäisiin myös teidän lukijoiden "avustuksella". Ja käykää tykkäämässä Tea's and coffeesta myös facessa, siellä alkaa piakkoin 200 tykkääjän arvonta. ;) Ja instasta mut löytää edelleenkin nimellä TeaVal