Anita-haalarissa meripäivillä!

Jos johonkin vaatteeseen voi rakastua niin tähän olen päättömän rakastunut!

 

 

Neulomon Anita-haalari! Kirjoittelin tästä haalarista jo jokunen hetki sitten täällä, kun Kotkasta ei löytynyt mulle oikeaa kokoa. Silloin haalarista ei ollut Weecosin sivuilla niin hyvää alea, kuin mitä joissakin Prismoissa oli ja tätä tietenkin itkin verisesti myös facessa seinälläni. Sainkin silloin samantien muutaman yhteydenoton, missä mulle luvattiin tuo haalari hankkia. Hyvä ystäväni sitten kiikutti sen mulle toisesta kaupungista ja miehän olin enemmän kuin onnellinen. Kiitos vielä avusta L. <3

 

 

Haalari on totaalisen helppo asu. Mukavan vilpoisa lämpiminäkin kesäpäivinä, mutta silti käytettävissä viileämmälläkin ilmalla. Monikäyttöisyys ja helppoushan ne on ne mun vaatekaapin salaisuudet. ;) Tämä on mukava kävellessä pitkiäkin matkoja, kun ei reidet pääse hankaamaan yhteen. Lisäksi pienet hihat peittää hartiat sen verran, että pahimmilta auringonpolttamilta säästyy... mutta silti näyttää kivalle... tai ainakin näin mun silmään. 

 

Selässä kiva yksityiskohta nappien kera

 

Meripäiville asustin haalarin pinkillä ja vaaleanpunaisella! En muista koska viimeksi olisin ostanut itselleni värikkään laukun... suosin niissä aika pitkälle mustaa. Jokunen ruskea yksilö löytyy myös kaapista, mutta eksyy harvakseltaan matkaan mukaan. Nyt kuitenkin löysin tuon ihanan hapsulaukun alennusmyynnistä ja 14euron hinta vei voiton. Pussukka onkin osoittautunut oivaksi kesäkassiksi, mihin mahtuu juuri sopivasti lompakko, avaimet, aurinkolasit ja huulirasva... mitäpä sitä muuta kesän menoihin mukaan tarvitseekaan?!?

 

 

Lisäksi muuten mustaa olemusta väritti Coruu:n Feather korvikset (saatu), mitkä on tällä hetkellä mun yhdet ihan lempparit. Niin kevyet, ihan kuin höyhenet... <3

 

Mites toi juurikasvu??? Ai että nam!

 

Jalkaan lämpimän sään kunniaksi eksyi jo vaikka kuinka monta vuotta palvelleet varvassandaalit, joita piristin YogiToes-jalkakoruilla. Sopivasti pinkkinä tietenkin. ;)

 

Onks tää se mama-pedikyyri, kun ei vaan muka ehdi... :DDD

 

Itse jotenkin rakastan pinkin, vaaleanpunaisen ja mustan liittoa... siinä on jotain tuttua ja turvallista, mutta kuitenkin jotain pirteää. Mun silmään osuu kivasti ja etenkin tuntuu päällä hyvältä ja erityisen omalta.

 

 

-Tea-