Arjen juttuja

Tällä viikolla olen mennyt taas melko matalalla vireellä. Olo on ollut turhautunut, hivenen masentunut ja surullinenkin. Vatsataudin jälkeen päälle iski valtava selkäjumi, jota olen pyrkinyt lieventämään venytellen ja joogaten. Siltikin pari viimeistä yötä on mennyt todella huonoilla unilla kun selkää tuikkii aivan kuin puukkoa työnnettäisi johonkin lapojen väliin sekä alaselkään. SIlloin täytyy sitten nousta ylös ja hieman vetreyttää selkää ennenkuin voi kuvitellakaan yrittävänsä saada unta uudelleen. Katkonaiset unet, liikunnan puute ja yksin lasten kanssa kökötetyt päivät ovat siis tehneet tehtävänä myös mielialalle. Olen ollut taas sitä mieltä, että olen tehnyt kaiken elämässäni väärin ja etten ansaitse ketään ihmistä ympärilleni.

 

Leijonakuningas <3

 

Onneksi nykyään osaan jo jotenkuten käsitellä nämä tuntemukset ja jotenkuten pystyn muistuttamaan itselleni, että ihan kaikki näistä ajatuksista ei ole totta vaan mun matalan vireen mieleen istuttamia "totuuksia". Kokoaikainen kipuilu ja väsymys ovat mulle ne ehkä pahimmat "viholliset", mitkä saa mut aina miettimään syntyjä syviä ja vääristelemään totuuksia mun päässä. Tiedän myös, että ulkoilma auttaa vaikka olisi kuinka väsynyt ja siksi ollaankin lasten kanssa nautittu ulkoilusta. Kuvat tosin yhdeltä ja samalta reissulta jään reunaan. 

 

9vee on opetellut kameran käyttöä ja 6vee jään syömistä...

 

Eilen mun mies nappasi kaikki kolme pikkumiestä matkaansa kauppaan ja antoi tälle mamalle tarvitun hetken ihan yksin kotona. Ilman siivoamista tai mitään sen kummempaa tehtävää. Siispä suuntasin omaan kylpyhuoneeseen hemmottelemaan itseäni kasvonaamiolla ja suoravärillä hiuksissa. 

 

 

Joskus nämä tälläiset pienet hemmotteluhetket itselle tekevät enemmän hyvää kuin tuhat muuta asiaa. Näiden ja pitkän kuuman suihkun jälkeen olin kuin uudesti syntynyt. Pieni hemmottelu tekee varmasti jokaiselle joskus hyvää ja tämä kerta tuli mulle todellakin enemmän kuin tarpeeseen. Joskus on vaan niitä hetkiä, että kun tekee itselleen hyvää ulkoisesti vaikuttaa se kovasti myös sisäiseen hyvinvointiin. Tai ehkä kotiäidille teki hyvää se hetki itselle ja yksin, ilman että kuuntelee kuka nyt huutelee äidin perään. Kaiken kaikkiaan, selkää ei tällä parannettu, mutta mieltä kylläkin. 

 

 

Mukavaa torstaita, mulla onkin tänään taas tanssi-ilta tiedossa ja miehelläkin huomenna vapaapäivä! <3

-Tea-