Aurinkoa!

Tänään mulla oli ajatuksissa kirjoittaa teille jostain ihan muusta, mutta en voi sivuuttaa tätä tämän päivän ilmaa ja oloa. Siis AURINKO! Kuinka me ollaankin kaivattu sua. Ja pikkupakkanen, ei haitannut yhtään, päinvastoin. Aamulla oli pakko lähteä koko konkkaronkan kanssa ulos ja päädyimme hyppäämään autoon ja ajoimme Mussaloon Santalahden luontopolulle. Tässä postauksessa pääosan kyllä ottavat valokuvat mitä sieltä napsin.

Santalahden luontopolku on mitä ihanin paikka oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa, kunhan päällä oleva varustus on sopiva. Kyseisellä polulla pääsee ihastelemaan metsän moninaisuutta, voi kulkea lyhyillä pitkospuilla sekä pääsee ihailemaan kallioon lyövää merta. Me tosin kävelimme tänään vain tuohon merenrantaan ja jätimme jylhimmät kalliomaisemat katselematta, sillä tuuli oli todella navakka sillä puolen saarta ja meillä kyllä hieman aikataulu painoi päälle (ja meni sitten uusiksi hieman muutenkin).

 

Ja se aurinko, miten ihanasti se meitä kohtelikaan. 

 

Eilen lauantaina heitin kaksi kävelylenkkiä ja toisen lenkin lopuksi intouduin hieman jopa hölkkäämään. Noin 500 metriä kokeilumielessä tosin ja jo se tuntui kunnossa ihan kamalalle. MUTTA vaikka kunto on rapistunut mitättömäksi, niin silti melkein itkin ilosta. Siis kuukauden selän kuntouttelun jälkeen uskalsin luottaa sen kuntoon sen verran, että juoksuaskeleet tuntui kivoilta. Eli ensi viikolla uskaltaa jo treenata (varoen varoen I know) fyssarikäyntiä unohtamatta ja ensi viikonloppuna järjestettävä jefu-leiri tulee mun osalta sittenkin onnistumaan varmasti ihan mukavasti. Plus, että kohta lähden kokeilemaan miltä Yin-jooga pitkästä aikaa kropassa tuntuisi. Uskokaa tai älkää, mutta tälläinen hyvä edistyminen ja tämä tämän päiväinen ihana ilma toi mieleenkin ihan totaalisen auringonpaisteen. Toivottavasti tekin saitte nauttia tästä ihanasta talvisäästä ja aurinko piristi päiväänne. <3

 

 

-Tea-