BIOSTEEL - puhtia ja palautusta treeniin mahdollisimman luonnollisesti

 

 

Mulle treenaaminen on taas noussut osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia, hyväksi liitoksi kunnon ravinnon ja levon kanssa. Miehän olen tälläinen peruspertsa tässä treenaamisessa ja liikkumisessa, mutta joskus on tilanteita milloin koen tarvitsevani joko lisäbuustia tekemiseeni tai hyvän ja nopean palautusjuoman treenin päälle. Näitä tilanteita voi olla esim. neljät kahden tunnin treenit kahteen päivään (tekniikkaleiri), tanssitunti ja jenkkifutistreenit peräkkäin tai vaikka hetki kun oon treenannut, enkä pääsekkään heti syömään ja tankkaamaan treenissä kulutettuja aineita.

 

Mulle lisäravinteissa tärkein ominaisuus on se, että tiedän mitä tuote sisältää ja että se olisi mahdollisimman luonnollista tavaraa. Ja siksi olen valinnut oman treenaamiseni tueksi BIOSTEELIN. Tuotteet ei sisällä säilöntäaineita, lisäaineita eikä väriaineita. Tuotteet ovat muutenkin tarkan syynin alla ja perustuvat faktoihin ja tutkimuksiin. Biosteel on kanadalaisen voima- ja kuntovalmentaja Matt Nicholin kehittämä urheilu- ja lisäravinne brändi. Mulle kaikki tuotteet tulee Valtosen Teemun kautta. Teemu on toki mulle myös sukua, mutta vaikkei olisi niin kyllä biosteel olis mun valinta, hyvänä lisäbonarina saan toisinaan hierojankin samaan pakettiin. ;)

 

Toki nämä lisäravinne-asiat on aina vähän kaksipiippuisia juttuja. Kuka niitä sitten oikeasti tarvii ja kuka ei, itse olen päätynyt näihin tuotteisiin ja käytössä lähinnä tuo "pinkki" eli treenijuoma tuomaan lisäbuustia treeniin sekä palautusjuoma. Jos multa ravintovalmentajana kysyttäisiin, niin näitä tuotteita suosittelisin, mutta koen asian myös niin ettei kaikki näitä välttämättä tarvitse. Mulla esim. tiistaisin on kolme tuntia treeniä putkeen, joten toisinaan tuntuu, että puhti loppuu kesken jos ei jotain lisäenergiaa jostain kaiva. Tällöin oon tyytyväinen kun mulla on hyvänmakuinen, helposti sekoittuva, punajuurella värjätty jauhe mukana, mistä saan hetkessä hyvät energiat (ja juoman värikin sopii paremmin kun hyvin mun makuun). Lisäksi miä saatan nakata treenikassiin tuollaisen "välipalapatukan" jos joskus vaikka nälkä pääseekin yllättämään. Näiden patukoiden pohjana toimii taateli, joten makeuttakin löytyy ilman sokeria.

 

 

 

Nää on toiminut mulla todella hyvin ja jos sua jäi kiinnostelemaan niin vastaan mielelläni käyttökokemuksista lisää. Tarkemmat tiedustelut kannattaa sitten osoittaa puolestaan Teemulle, jonka saa kiinni numerosta 050 3004337 tai sähköpostilla teemuvalto@gmail.com.

Eikä tuotteen laadusta tietenkään vielä mitään kerro, se, että Mikael Granlundkin käyttää Biosteeliä, kunhan vaan kerroin. ;)

 

-Tea-