Forever F.I.T... ja miten sitten kävikään...

Muistanette ehkä jotkut kun vähän aikaa sitten aloittelin tuota Foreverin F.I.T-puhdistusta, kirjoittelin siitä oman postauksenkin. Siinähän kävi niin, että neljä päivää söin ohjeiden mukaan ja aivan mielettömät määrät kasviksia. Viidentenä päivänä lisäsi hiilareita ja proteiinia lisää ruokavalioon, eli sovelsin ohjeita hienosti. Ja kuudentena päivänä söin banoffeeta, koska halusin ja koska ihan oikeasti saan!

 

Sokerit saattoi surissa päässä... <3

 

Sen jälkeen olen jatkanut terveellisemmin syömistä ja juon edelleen aamuisin AloeVeraa. Koen saavani siitä vatsalle apua... tai sitten se on vain plasebo, mutta en usko, että se on yhtään sen huonompi asia laittaa suusta alas kuin nyt aiemmin laittamani puolikas suklaalevy.

 

Mun päämäärähän EI MISSÄÄN KOHTAA ollut laihtua, vaan löytää omat syömiseni takaisin raiteille; ateriarytmi, kasvikset veden juonti, sokerin syömisen vähentäminen. Koen, että vaikka hehkutankin tämän itsensä hyväksymisen teemoja todella vahvasti, ei se tarkoita sitä että söisin kaiket päivät suklaata sohvalla enkä liikkuisi ollenkaan. Mulle tulee hyvä olo kun syön kunnolla ja liikun, toki niitä herkkujakaan unohtamatta. Mutta jos mun ruokavalio muuttui mm. näistä:

 

Etualan valkosuklaa on jotain NIIN taivaallista!

 

...esimerkiksi näihin:

 

 

...niin ei se voinut hirveän huono kokeilu olla.

 

Toki ensimmäisien neljän päivän aikana huomasin hieman ajattelevani taas vanhan syömishäiriöisen-minän tavalla. Mutta onneksi nyt jo tunnistin nämä heti ja siksi hölläsinkin koko hommaa. Koin silti saavani tästä kokeilusta paljon, mutta kyllä tämä silti oli minun ihan viimeinen kuuri mille ikinä ryhdyn. Seuraavan kerran kun kroppani kaipaa puhtaampaa ruokaa, en ota siihen matkaan mitään muuta kuin sen puhtaamman ruuan. 

 

Mitä tästä sitten konkreettisesti jäi käteen:

Veden juonnin lisääntyminen.

Kasvisten HUOMATTAVA lisääntyminen ruokavaliossa.

Tasaisemmat ateriarytmit ja kunnolliset ateriat eikä vain pelkkää välipalaa ja napostelua.

Maut ovat voimakkaammat ja esim. kasvikset ja hedelmät maistuvat oikeasti siltä miltä pitää.

Parempi ja virkeämpi olo NYT kun syön riittävästi ja oikeita asioita.

 

Tästä on mukava jatkaa loppuelämä ilman kuureja, liikkumalla ja syömällä minulle sopivia asioita. Unohtamatta niitä hetkiä kun herkutellaan.

 

 

-Tea-