Galaxy hair!

Se ero on mun tämän hetkisissä takapakki-askelissa, että haluan kuitenkin pitää itsestäni huolta. Jossain kohtaa olin siinä tilanteessa, että jopa omien hampaiden pesu tuntui raskaalta, mutta nykyisin kyllä haluan näyttää ja olla huoliteltu.

 

Ja mulle hyvän olon tekee hiukset, tuo jokaisen naisen kruunu, jos niin haluaa ajatella. Ensinnäkin kampaajalla käynti on ihana hetki vain mulle ja aika usein lopputulos kuitenkin on jotain uutta ja raikasta. Mulla on elämäni aikana ollut jos ja minkälaista tyyliä hiuksissa... siis lähestulkoon KAIKKEA... 

 

 

Sitten tuli mun pahimmat olotilat ja unohdi itseni. Unohdin huolehtia ulkoisesta minästä kun sisäisessäkin oli ihan riittävästi kasassa pitelyä. Ja sieltä kun aloin nousemaan niin ajattelin etten ansaitse mitään ihmeellistä hiuslookkiakaan mieltäni piristämään. Samaan aikaan kuvittelen ettei lihavalla ihmisellä nyt todellakaan voi olla mitään ihmeellistä lookkia hiuksissaan ja kaiken aikaa kuitenkin ajattelin, että SITTEN KUN olen pienempi värjään hiuksiini jotain aivan mieletöntä. KUNNES tajusin, että älä hyvä rakas ihminen elä sitten kun-elämää vaan tee ja toteuta itseäsi. Ja samalla totesin, että olisinpa minkä kokoinen tahansa niin voin tehdä myös oman kuontaloni kanssa ihan just mitä haluan. 

 

 

 

Ensimmäinen väri tuon ahaa-elämyksen jälkeen oli tuo yläpuolella oleva, jo täälläkin esitelty pinkki. Tykkäsin siitä aivan hulluna... sain pidettyä sen hyvässä kuosissa suoravärillä ja toisaalta tuo oli väri mikä haalistui kivasti... ja näytti myös haalistuneena kivalta, mutta juurikasvu olikin sitten jotain aivan muuta. 

 

Joten viime lauantaina kävelin taas Kotkalaisen parturi-kampaamo 25 ovesta sisään ja ihanan Jasminan käsittelyyn. Oltiin laiteltu jo aiemmin viestiä ja inspiraatiokuvia ja taidettiin molemmat odottaa innolla mitä saadaan aikaseksi. Sillä nyt lähdettiin hakemaan galaxia mun päähän. Ja hitto mikä universumi siitä tulikaan!!!! <3

 

 

Viisi väriä myöhemmin mulla on se päässä ja se on MIELETÖN! En voisi taas tyytyväisempi olla ja kannan kyllä tämän kruununi kunnialla. Suosittelen kyseistä kampaamoa enemmän kuin lämmöllä ja mie nautin mun uudesta galaxista ja annan sen loistaa!

 

-Tea-