Häissä!

 

Viikko sitten pääsimme todistamaan rakkaudenjuhlaa oikein tunnelmallisissa merkeissä. Eräs meidän sukulainen tosiaan meni naimisiin ja onhan se mahtava nähdä miten kaksi aikuista ihmistä löytävät toisensa ja ainakin näin "ulkopuoliselle" näyttää kuin palaset vain loksahtaisivat paikoilleen. <3

 

Juhlaa vietettiin Kotkan klubilla hyvän ruuan merkeissä. Klubi on toiminut tälläisenään nyt vuoden verran, mutta en ollut siellä vielä kertaakaan käynyt. Lapsena asuimme ihan klubin vieressä ja se on niiltä ajoilta mulle tuttu talo ja on siellä aiemmin muutamat juhlatkin juhlittu, puhumattakaan siitä kuinka useasti talon pihalla on leikitty. Mutta tosiaan nyt uuden omistajan myötä paikka on saanut kasvojen kohotuksen ja olikin aivan upean näköinen.

 

 

Ruoka oli erittäin hyvää. Alkupalana oli lapsille laipälautaset ja aikuisille parsakeittoa. Pääruokana oli lammasta ja peruna-parsapyrettä. Minähän en henkilökohtaisesti pidä lampaan mausta, en ole siitä koskaan välittänyt... nyt kuitenkin maistoin ja lihan oli erittäin mureaa ja varmasti oikein hyvää, ainakin koko muu pöytäseurue sitä kehui. Pakko kuitenkin myöntää, että teimme esikoisen kanssa vaihdon ja hän herkutteli mun lampaan enemmän kuin mielellään ja minä puolestani söin hänen lehtipihvin. Onneksi perheessä edes lapset arvostaa hyvää ruokaa... ;) Jälkiruuaksi syötiin kakkua, koska oltiinhan me häissä. Kakku sopi erinomaisesti syksyyn ja oli herkullista kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

 

 

Oli kiva päästä häähumuun mukaan, meillä ei tänä kesänä ollutkaan yksiäkään häitä, joten nämä alkusyksyn juhlat oli enemmän kuin tervetulleet. Minä päätin repäistä ja ostaa jo pitkään haaveilemani tyllihameen, en tosin vieläkään ole ihan varma sopiiko se mulle, mutta se päällä nyt juhlittiin. Tähän on sitten jatkossa kiva yhdistää vähän rouheampaa asustusta ympärille, kuten vaikka mun uudet kotiin matkalla olevat maiharit. <3

 

Kaamea kaaos taustalla... ;) Eli lähtöhässäkkä!

 

Tässä onkin melkein kaikki kuvat mitkä koko päivän aikana otin. Toki hääparista on kuvia ja muutamakin ihanaisen pikkuihmisen pyörähdys tanssilattialla tuli ikuistettua, mutta jääköön ne omaan ja vieraiden arkistoon. Nämä kuvat ei siis ole mitenkään mahtiotoksia, nopeasti puhelimella räpsittyjä. Pääasia päivässä kuitenkin oli rakkaus ja se, että saatiin juhlia sitä muiden läheisten kanssa ja silloinhan juhlat on onnistuneet, kun muistot on talletettu mieleen ja sydämeen, eikä niinkään kameraan.

 

 

Kiitos vielä kerran ihanista juhlista E&P. <3

-Tea-