Hieman erilaiset hengitysharjoitukset ja ARVONTA!

Olin tänään iltapäivällä menossa kovaa vauhtia Yogelinaan englanninkieliselle Pranayama-tunnille, kun varmaan joku maailmankaikkeus päätti toisin! Auto otti ja sammui valoihin, eikä siitä enää sitten käynnistynytkään... hahhhaaa ja joo todellakin, eilen mies sitä korjasi ja just ehti puhua, että nyt toimii ja kelpaa ajella! Mutta ilmeisesti siinä on akku köppänä, joten huomenna päästään sitten akku ostoksille... :/

 

Tässä mie sitten odottelin!

 

Noh, mun siis piti mennä tekemään hengitysharjoituksia, mutta päädyinkin tekemään niitä siihen pysähtyneeseen autoon... ja voitteko kuvitella vartin seisoin tuossa melko vilkkaassa risteyksessä (kuten kuvatkin kertoo!) ja tasan yksi auto pysähtyi kysymään tarvinko apua, mutta silloin oma apu oli jo ihan lähellä. Noh, kaiken tämän kivan jälkeen en siis tosiaan sinne tunnille ehtinyt, mutta tulin kotiin jatkamaan hengitysharhoituksia ja tekemään muutamia jooga-asanoita.

 

 

Ja koska jooga kuuluu mun mielestä kaikille, niin sain mukaani ehkä yhden mahtavimman joogaharrastajan! <3

 

 

Ja siis koska mun sekä myös Yogelinan Elinan mielestä jooga sopii KAIKILLE, niin halusimme pistää teille myöskin arvonnan pystyyn. VASTAA KYSYMYKSEEN: Mistä asioista sinulle tulee hyvä olo? Joko tähän postaukseen tai tämän postauksen kohdalle blogin Faceen ja olet mukana kahden viikon Yogelinan kokeilupassin arvonnassa! Aikaa osallistua on perjantaihin 27.1.2017 klo.24.00 asti ja palkinto arvotaan lauantaina! Onnea matkaan!

 

Muista myös seurata Yogelinaa facessa sekä instassa: yogastudio_yogelina.

Sekä tietysti Tea's and Coffeeta myös facessa ja instassa: teaval. Blogin löytää nykyään myös Blogit.fi palvelusta, eli sieltäkin vaan seurantaan. <3

 

 

Taidan vielä lasten mentyä nukkumaan jatkaa muutaman asanan verran, jotta saan päätettyä tämänkin viikonlopun positiivisilla fiiliksillä. Mukavaa sunnuntain jatkoa ja hyvää alkavaa viikkoa myös teille!

 

-Tea-