Hyvää uutta vuotta!

Tulimme hetki sitten perheen kesken kotiin Kotkan Karhuvuoressa pamautellusta Suomen suurimmasta ilotulituksesta. Nakkipiilot on uunissa ja kaikilla jotenkin rento mieli. Uusi vuosi vaihtuu siis ihan kotona perheen kesken. Lapset saavat mennä nukkumaan ihan normaaliin aikaan ja tuskin me vanhemmatkaan jaksetaan valvoa puoleen yöhön. Näillä mennään varmasti monessa muussakin lapsiperheessä ja jotenkin se kuulostaa meillekin tällä hetkellä oikein sopivalle.

 

Mun kuvat ei kyllä anna oikeutta huikean hienolle tulitukselle!

 

Halusin vielä tulla toivottamaan teille kaikille lukijoilleni hyvää uutta vuotta ja jos juhlitte niin juhlikaa kunnolla! Uuden vuoden saapuminen on oikein hyvä syy tanssia aamuun asti ja juoda pari kuohuvaa.

 

Haluan kiittää ihan jokaista siellä ruudun toisella puolella, ilman teitä kirjoittelisin täällä vain omaksi ilokseni. Tämän talven aikana on ollut ilo huomata, että teitä tulee kaiken aikaa lisää. On ihana huomata ja kuulla, että omat tarinat kiinnostavat sittenkin jotakuta muutakin ja että niistä on saattanut olla jopa apua jollekulle. On mahtavaa saada palautetta ja tehdä jotain hyvää. <3 <3 <3

 

Instagramin tykätyimmät 2016

 

Tehdään yhdessä ensi vuodesta huikea ja koetaan yhdessä vielä monia tarinoita!

Hyvää Uutta Vuotta!

-Tea-