Ihanaa naistenpäivää!

Meitä naisia on monen mallisia, värisiä, kokoisia, pituisia ja vaikka minkälaisia. Jokainen meistä on erilainen ja silti aivan yhtä tärkeä! Naiseus jos mikä on nykyään etuoikeus, näin sen näen. Saamme olla juuri sellaisia naisia kuin itse haluamme ja tuoda itsemme esiin juuri sillä tavalla minkä koemme itsellemme sopivaksi. Kaikki maailman naiset ei ole yhtä hyvässä asemassa, kuin me esimerkiksi Suomessa, mutta yritetään yhdessä muuttaa tätäkin asetelmaa. Ja samalla muistaa kuinka onnekkaita me olemme, kun saamme elää näinkin vapaassa maassa kuin Suomi.

 

Minä olen aina kokenut olevani yksi "äijistä". Olen pelännyt jollain tapaa koko ikäni tuoda oman naiseuteni esiin. Olen toki kuullut asiasta ja saanut hyvinkin rumia sanoja osakseni naiseuteni takia, koostani puhumattakaan. Olen jopa kuullut rasistisesti näyttäväni venäläiseltä hutsulta... tälläisiä kommentteja mekin saamme kuulla tässä niin hyvin tasa-arvoisessa maassa! Pitkään yritinkin olla yksi niistä äijistä ja unohtaa sen, että todellisuudessa olen nainen ja ne mun feminiiniset puolet saa näkyä. Jossain kohtaa mietin, miksi tälläistä päivää edes vietetään? Mitä ihmeellistä naiseudessa muka on? Mutta saan oikeasti olla ylpeä ollessani nainen! Alan pikkuhiljaa ymmärtää sen, kuinka hienoa naiseus on!

 

 

Yllä oleva kuva on kaapattu Vaakakapinan facebook sivuilta, (ihan vaan koska minä olen siinä ja) ihan vaan koska kuvassa on vahvoja ja erilaisia naisia. Kuten jo sanoin meistä jokainen on tärkeä ja meistä jokaista pitäisi juhlistaa jollain tapaa ihan jokaikinen päivä! Joten jos sinulle ei vielä tänään ole sanottu tätä niin nyt minä sen sanon:

 

Olet tärkeä!

Olet kaunis!

Olet rakastettava!

Ja saat olla juuri sellainen nainen kuin haluat!

 

-Tea-