Iso kiitos ja sen kunniaksi arvonta!

Vuosi on tosiaan kulunut siitä, kun tänne Starboxiin blogini siirsin. Vuosi on mennyt hurjalla vauhdilla ja siksi meinasinkin ihan unohtaa koko juhlan. Sen lisäksi teitä seuraajia on facebookissa jo yli 200 ja Instagramissakin reilut 500. Jollekulle ehkä pieni määrä, mutta mulle VALTAVA. Oon teistä jokaisesta erittäin kiitollinen ja ihanaa, että jotakuta mun jutustelut kiinnostavat, vaikka kirjotusvirheitä vilisee ja välillä asioiden punainen lankakin on totaalisen hukassa. ;)

 

 

Nyt haluan muistaa teitä lukijoitani ja ajattelin arpoa pienen palkinnon. Ihan silkasti kiitokseksi ja suoraan minulta teille. Mikään muu instanssi ei siis ole tässä arvonnassa mukana, vaan tämä pieni hemmottelupaketti tulee ihan mun sydämestä teille. Osallistumisaikaa teillä on ruhtinaallisesti viikon, eli kilpailu päättyy ensi lauantaina 18.11.2017 klo. 23.59.  Voit osallistua arvontaan tykkäämällä mun blogista facessa sekä KOMMENTOIMALLA joko tähän postaukseen tai tämän postauksen kohdalle facen puolelle:

Miten sinä haluaisit hemmotella itseäsi näin joulun alla?

 

 

Jos et vielä seuraile mua somessa niin löydät mut facesta täältä ja Instagramista nimellä teaval. Lisäksi näiden postausten alla on aina tuo tähti, mitä kannattaa painella, kun postaan jostain sinua miellyttävästä asiasta, näin tiedän mitä te lukijat tykkäätte lukea. Ja KOMMENTIT, ne on aina enemmän kuin tervetulleita. <3

 

Mutta vielä kerran ihan jokaiselle teistä KIITOS ja ihanaa viikonlopun jatkoa. 

 

-Tea-