Itsevarmuus syntyy intohimosta!

Oon niin onnellinen, kun olen päässyt tekemään jotain mitä oikeasti tahdon ja minkä asian takana seison. Olen siinä ihanassa asemassa, että tunnen oloni hyväksi omasta koostani huolimatta tai ehkä juuri siksi! Haluan vain kertoa teille kaikille ettei elämän tarvitse alkaa vasta joskus, vasta "sitten kun".... loppuu tuo lause millä tavalla tahansa.

 

 

Itsekin olen useasti ajatellut etten voi tehdä sitä tai tätä tai tota... riippuen useastakin asiasta! Suurin asia on kuitenkin mulla usein ollut se, että en ole ajatellut pystyväni johonkin ihan vain siksi, että olen tämän kokoinen. On kuitenkin yksi asia, mitä olen tehnyt lähes läpi koko elämäni... koosta huolimatta olen halunnut antaa tanssin viedä. Koosta huolimatta se on mulle se yksi intohimo, mitä totautan vaikken ehkä enää taivu ihan kaikkeen mihin nuorempana. Silti en anna minkään estää mua tanssimasta. Harrastamasta ja tuntemasta intohimoa sitä asiaa kohtaan. 

 

 

Intohimosta tosiaan syntyy myös itsevarmuutta ja tämä video!

Lisää tietoa Vaakakapinasta nettisivuilta sekä facebookista

 

Iso kiitos Yle, Anni ja Mikko ja kaikki siellä päässä! On mahtava olla mukana ja osana tätä kaikkea! <3

Kunnia vaatteista Urban Basics ja yhden naisen yrityksen takana seisova ihana Noora sekä Kotkan Cubus, nää tietää mitä tällänen isompikin tyttö voi hankkia päälleen! <3 

 

Älkää ajatelko elämää alkavaksi "sitten kun..." vaan nauttikaa jokaisesta hetkestä - menkää, tehkää ja eläkää! <3

-Tea-