Jalkojen hyvinvointia (sis. tarjouksen teille lukijoille)

 

Viime keskiviikkona sain aloittaa päiväni hieman eri tavalla kuin normaalisti. Olin laittanut isommat lapset kouluun ja vienyt nuorimman mun äidille hoitoon ja itse astelin jalkahoitoon. Mun, kuten varmasti kovin monen muunkin jalat on aika kovilla, mutta silti niiden hyvinvointi tuppaa unohtumaan. Itse olen käynyt kerran aiemmin jalkahoidossa ja mulle on todella hankalaa antaa toisen ihmisen koskea mun jalkoja. En tiedä oikein mikä siinä on, mutta se tuntuu jotenkin TODELLA henkilökohtaiselta jutulta. Nyt kuitenkin Markkulan Mia sai mut kiinnostumaan asiasta. 

 

 

Mia on koulutukseltaa hieroja sekä jalkaterapeutti, eli hän todellakin tietää mitä tekee. Ehkä tästä syystä oli helpompi luottaa Mian ammatitaitoon ja siksi tämä kerta jalkahoidossa sai mut vakuuttuneeksi siitä, että ei tuo hoitomuoto olekkaan niin paha, kuin minä sitä olen pitänyt. Mia otti mut vastaan iloisesti hymyillen ja johdatti mut odotusaulasta omaan työhuoneeseensa. 

 

 

Istuuduin tuoliin ja Mia haki mulle kupillisen kahvia, lisäksi hän toi jaloille lämpimällä vedellä täytetyn altaan mihin olin antanut luvan lorauttaa hieman vaniljaa. Sitten Mia sanoi mulle "istu ja rentoudu rauhassa ja kohta alotetaan". Siinä minä sitten istuin yksin jalat lämpimässä vedessä, nenään leijaillessa ihana vieno vaniljan tuoksu sekä kädessä kuuma kuppi kahvia. Samalla radiosta sattui tulemaan Juha Tapion Älä lähde vielä pois-kappale, mikä on mulle todella merkityksellinen kappale, ja jotenkin koko tilanne oli niin rauhallinen, että rentouduin täysin. 

 

 

Itse hoito sujui mukavasti Mian varmoissa otteissa samalla höpötellen niitä näitä. Jalkapohjista poistettiin kaikki kovettumat, kynnet hoidettiin kuntoon ja lopuksi niihin hierottiin voidetta. Mie pidän kynteni todella lyhyinä, siis varmaan hieman liiankin lyhyinä, mutta jotenkin etenkin pottuvarpaan kynsi tuntuu hankaavan heti kenkiin jos on hiemankin pidempi. Näillä siis mennään, kun tähän mittaan olen tottunut. Mulle jalkojen hoito tuli todellakin tarpeeseen, vaikkei tilanne toki ollutkaan mikään täysin mahdoton. Mulla nyt kuitenkin kun on tätä painoa, niin jalat on rasituksella joka päivä. Ja toisaalta nämä mun harrastukset - tanssi ja jefu - molemmat on jalkoihin rasitusta antavaa, niin siitäkin syystä jalkojen hyvinvointi olisi tärkeä muistaa. Nyt minä kyllä Mialle lupailinkin pitää näistä tärkeistä osista parempaa huolta.

 

 

Mia halusi muistuttaa kaikille, että jaloista tosiaan kannattaa pitää huolta jo ennen kuin niihin alkaa tulemaan sen kummempia oireita tai ongelmia. Eli ennaltaehkäisy on tässäkin kohtaa paras hoitomuoto. Näin saattaa selvitä paljon vähemmällä vaivalla, kuin mitä sitten jos jotain ongelmia alkaa jo tulemaan. Siksi haluttiinkin yhdessä tarjota teille lukijoille pieni tarjous, kaikille ikään, sukupuoleen, kokoon tai mihinkään katsomatta.

 

LOKAKUUN AJAN KAIKKI JALKOJEN PERUSHOIDOT JALKATERAPIA MIA MARKKULALLA  HINTAAN 45e, KUN MUISTAT MAINITA AIKAA VARATESSA LUKENEESI ASIASTA TÄÄLTÄ BLOGISTA.

 

Tästä pääsette tutustumaan tarkemmin Mian tarjoamiin palveluihin, mutta suoraan voi soitellakin Mialle ja varata aikaa numerosta: 05 216169 tai sähköpostilla jalkaterapiamiamarkkula@gmail.com.

 

 

Itse olin todella tyytyväinen saamaani hoitoon ja menen varmasti jatkossakin Mian puheille jalkojen hyvinvoinnin kanssa.

 

-Tea-