Joogaa ja joululauluja

Eilen olin äitini kanssa katsomassa Kotkan kaupunginteatterissa Saturday night Feveriä ja voi jestas miten hyvä se oli! Siis ihan mieletön, ihanat musiikit ja mun sydäntä lähellä olevaa tanssia. Siis mieletön kokemus. Tunteet heitteli laidasta laitaan, nauroin ja liikutuin. Jotenkin koko esitys sai mut todella tunteelliseksi.

Vielä tänään aamulla olo oli todella tunteiden valloittama ja puolen päivän aikaan alkanut livemusajooga ei todellakaan helpottanut tilannetta. Yogelinassa pidetyssä joogassa oli kitaristi sekä laulaja ja he esittivät sekä joulu- kuin rakkauslaulujakin. Mullahan aukesi hanat ihan täysin. Itkin lähes koko puolitoista tuntia ja tunnin jälkeen olin kuin uudesti syntynyt. Mun harteilta tuntui tippuneen vuoden taakka... tai ainakin kuukauden. Teki siis kaikin puolin hyvää, sekä kropalle että mielelle. 

Muusikot sekä joogaäiti Elina

Jooga on ollut mun elämässä jo useamman vuoden, mutta liian epäsäännöllisesti. Rakastan sitä rauhaa, minkä jooga mulle antaa ja haluaisin harjoittaa sitä enemmän.  Uskon Jumalaan, mutta saan joogasta paljon henkistä hyvinvointia ihan sen rauhoittavan voiman takia. Jooga on aina mulle hetki, jolloin irtaudun arjesta ja kerään voimaa taas porskuttaa eteenpäin tässä kiireisessä maailmassa. Joogan aikana keskityn vain siihen hetkeen, hengittämiseen ja itselleni läsnäoloon. Se tuo hyvän olon ja rauhallisen mielen. Siksi en ymmärräkkään miksi harjoitan sitä nykyään liian vähän. Tässä täytyy siis petrata ja vaikken ole ajatellut tehdä yhtäkään uudenvuodenlupausta niin tässä olisi silti aihetta lupaukseen... lupaus itselle, joogaa enemmän, sillä tarvitset sitä, pieni ihminen! <3

Yin-joogan välineet

Joogasta suuntasin kampaajalle hemmoteltavaksi... muutos on VALTAVA! Mutta siitä kuulette ja näette lisää vasta huomenna kun käyntiin pärähtää mahtava Adventtikalenteri ja aiheeseen liittyvä arvonta! Tässä kuitenkin hieman sneak peakia... kuka arvaa mitä ihana Jasminan teki mun päälle? ;)

lähtötilanne - välivaihe - ???

Ihanaa lauantai-iltaa ja palataan asiaan huomenna! <3