Joulujuhlaa ja Rajatonta!

Kuva: Aija Widemark

 

Jos viikko sitten perjantaina juhlittiin aikuisten kesken railakkaasti odotettuja pikkujouluja, oli eilen perjantaina yhtä suuresti odotettu ilta. Ensin vietimme Kotkan yksityisen musiikkikoulu Muskatin joulujuhlaa Saaripirtillä. Mehän ollaan Vertin kanssa käyty nyt ensimmäinen syksy vasta muskarissa ja ollaan molemmat tykätty kovasti. Alkuun Vertillä meni useampi kerta, että pääsi mukaan jutun juoneen ja vieläkin toisinaan kipuaa mun syliin, jos joku laulu tai leikki ei ihan pientä miestä nappaa. Samoin meinasi vähän käydä joulujuhlassa, kun tilanne olikin vähän uudenlainen. Uusi paikka ja ympärillä paljon enemmän ihmisiä kuin mitä normaalisti muskarissa, mutta kyllä hän sitten vauhtiin pääsi. Ja juhlan loputtua kun tila hieman hiljeni olikin sitten kiva juosta ympäriinsä hurjalla vauhdilla, eikä hän oikein olisi kotiinkaan halunnut lähteä. Hitaasti lämpiävää sorttia siis tämä meidän taapero. 

 

Kuva: Aija Widemark
Kuva: Aija Widemark

 

Muskatin joulujuhlan jälkeen vein lapset kotiin ja jatkoin itse matkaani kohti kaupunkia. Nappasin äitini kyytiin ja menimme Kotkan kirkkoon kuuntelemaan Rajatonta.

 

 

Konsertti oli aivan huikea, puitteet mitä parhaimmat ja tunnelma niin rauhaisa. Oikein kunnon joulutunnelman luoja tähän väliin. Onhan se vain hienoa kuunnella jotain niin suurella ammattitaidolla laulettua, kuin mihin Rajaton yhtyeenä pystyy. Kylmiä väreitä kulki pitkin selkäpiitä vähän väliä ja laulu tuntui tunkeutuvan jokaisen sopukkaan kehossa. Jotenkin koko konsertissa oli sellainen pieni taianomainen tunnelma, missä kaikki muut ajatukset häviää ja aivot vastaanottavat vain hyvänmielen väreitä laulun kautta. Huikea ilta ja juuri sopivasti rauhoittava hetki tähän mun joulunajan hektiseen menemiseen. 

 

 

Kaksi täysin erilaista perjantaita on siis tullut perättäin vietettyä, mutta hyvin tärkeitä molemmat. Olen saanut nauttia ystävistä, perheestä, musiikista ja ennenkaikkea kulkea mukavalla fiiliksellä kohti joulua.

-Tea-