Joulumieltä paikallisilta paikallisille - minun fiilikset!

+ EagleKarting, ElonValo sekä keittiötarvikepuoti Purnukka

 

Yksi Starboxin bloggaajista Aavan meren itäpuolen Asta, keksi jokunen aika sitten mahtavan idean, josko me useammassa kaupungissa pyrkisimme tuomaan paikallisille hyvää joulumieltä. Meillä Kotkan tiimiläisten Aino-Kaisan ja Sannan kanssa oli kaunis ajatus, että josko saisimme yhdelle perheelle tuotua hyvää joulumieltä. Tätä tavoitetta kohden lähdimme astelemaan ja lähestyimme Kotkalaisia yrityksiä. Pian huomasimme, että yritykset innostuivat lähtemään kampanjaan mukaan suuremmalla innolla kuin mitä me ikinä osasimme odottaa ja pian matkassa oli mukana 35 yritystä (tarkemmat yritysesittelyt kirjoitan joulun välipäivinä, kun teilläkin on niitä enemmän aikaa lukea).

 

Tämän jälkeen laitoimme käyntiin perheiden haun ja jäimme varttumaan yhteydenottoja. Hakemuksia sateli pikkuhiljaa ja jossain kohtaa ajattelimme, että josko jopa kymmenen perhettä saisi meidän kautta helpotusta tähän joulun aikaan. Loppuviimein istuimme alas hakemuksien ja lahjoitusten kanssa ja aloimme jakamaan niitä ja totesimme mitä onkaan tullut tehtyä! KAIKKI 23 perhettä, joilta hakemukset saatiin sai meidän kautta pienen joulumuistamisen. Toki olemme toimineet itse "vain" välikäsinä, mutta onhan tämä ollut mieletön matka, saada tutustua niin Kotkalaisiin yrityksiin, kuin moneen uuteen ihanaan ihmiseen ja lisäksi vielä auttaa ja jakaa joulumieltä.

 

Osa lahjoituksista <3

 

En oikeasti pysty sanoinkuvaamaan tätä onnellisuuden tunnetta ja kaikkea tätä kiitollisuutta! Haluaisin lähettää jokaiselle yritykselle lämpimän kiitoksen ja hyvän joulun toivotuksen, vaikkei se millään mitalla riitäkkään kuvaamaan sitä kiitollisuutta mitä koen. Lisäksi haluan kiittää jokaista perhettä ja hakijaa, siitä rohkeudesta ja avoimuudesta millä avasitte meille omaa tilannettanne. Haluan kiittää Aino-Kaisaa ja Sannaa tästä huikeasta matkasta mikä me on kuljettu asian tiimoilta ja siitä tuesta mitä olen naurun ja kyynelien välissä teiltä saanut, ollaan ehkä jokin pieni hengähdyshetki ansaittu yhdessä. <3

 

Jollain tapaa tätä kiitollisuutta on ihan mahdoton edes yrittää pukea sanoiksi. Kaikki se ihmisten hyväntahtoisuus ja auttamisen halu on vetänyt aivan sanattomaksi. Kyyneleet on kihonneet tän rupeaman aikana useammankin kerran mun silmiin, kun olen nähnyt kuinka onnellisiksi ihmiset avusta tulevat. Ja toisaalta olen katsellut hymy huulilla myös kuinka mahtavalta tuntuu heistä, jotka pystyvät edes pienellä panoksella luomaan hyvää joulumieltä muille. Jotenkin tämä on luonut muhun itseenikin lujan uskon siitä ettei tämä maailma kuitenkaan ole pelkästään paha, vaan kyllä me ihmiset pidetään toisitamme huolta, jos sen tarve on. 

 

Sanoinkuvaamattoman suurin kiitoksin, 

-Tea-