Jouluntuoksu ja yksi televisio-ohjelma suositus!

Mie olen todellinen jouluihminen. Rakastan joulua. Sen laittamista, leipomista, ruokien tekoa, kodin juhla-asuun pukemista, antamista ja saamista. Tunnelmaa, rauhaa ja perheen kanssa oloa. Mulle joulu on tunnelma ja tunne sisälläni. Jo pienestä pitäen siihen tunnelmaan on liittyneet tietyt asiat. En oikeastaan stressaa joulusta vaan teen kaikkea mielelläni, ihan vaan siitä tekemisen ja joulun ilosta! Tänä vuonna olen kuitenkin hieman stressannut, en varsinaisesti joulua vaan sen tunteen puuttumista. Jotenkin en ole päässyt joulufiilikseen. Se kyllä aika-ajoin käy mua moikkaamassa, mutta ei pysy luonani. 

 

Tänään alkoi jouluviikko ja mulla ei oikein ole mitään asioita (muka) tehtynä. Toisaalta olen yrittänyt ajatella, että tänä vonna mennään just tällä fiiliksellä ja tehdään just ne jutut mitkä NYT tuntuu hyvältä. Tää vuosi on ollut niin hurja, että kait se alkaa tässä kohtaa hieman näkymään ja tuntumaan. Toisaalta muutama rauhallinen päivä joulun aikana varmasti tekeekin ihan hyvää. Tänään kuitenkin pyöräytin taatelikakun isoäitini ohjeella. Siitä jos mistä mulle tulee joulu mieleen, se on ollut aina yksi rakkaimmista tuoksuista jouluna.

 

Tiuskan Mummin ohjeella! <3

 

Tänään myös Marja Hintikka Livessä on aiheena Joulu. Se sellainen unelmien joulu. Mitä ikinä se sitten tarkoittaakin? Illalla olen sitä paikan päällä katsomassa. Viimeistä liveä... Marja kun jää äitiyslomalle. Ja siis kannattaa olla telkkarin ääressä kanava kakkosella klo.21.00, siellä kun saattaa nähdä vaikka tuttuja tai ainakin tuttuja kasvoja. <3

 

 

Muistakaahan seurata blogia myös facessa. Ja mua Instassa TeaVal. <3

<3: Tea