Kalenterimaniaa!

 

Mie olen aina rakastanut kalentereita! Mulla on lukuisia sellaisia vielä vuosien varsilta jäljellä, sillä montaa olen käyttänyt hieman päiväkirjamaisesti ja niistä löytyykin osasta hyvinkin tärkeitä juttuja ylös kirjattuna. Tälläkin hetkellä meiltä löytyy kaksi kalenteria kotoa seiniltä. Yksi on tuo Valkoinen harmaja-blogin printattava kalenteri. Se on aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta siihen ei viisihenkisen perheen kaikki menot mahdu mitenkään. Tämä kalenteri onkin mun käytössä niin, että siihen kirjaan treenit ja harrastukset mun ja taaperon osalta.

 

 

Perhekalenteriksi päätyi tänä vuonna samanlaista musta-valkoista teemaa noudattava Design Lettersin seinäkalenteri. Siihen mahtuu kaikkien perheenjäsenien tärkeimmät menemiset, kun ei tuolla taaperolla ole vielä niin paljon menoja ja hänen muistettavat menot yleensä ovat niitä mitä äidinkin pitää muistaa. Mutta toisaalta tähänkään kalenteriin ei mahdu kovinkaan montaa muistettavaa juttua yhdelle hengelle. Tämä kalenteri siis riittää kaikille muille perheenjäsenille, mutta mun menot ei siihen mahdu... tähän vaikuttaa mm. se ettei miehen töitä merkata ylös, kun hän tekee säännöllistä työaikaa ma-pe. Mun työt puolestaan menee miten sattuu, joten ne on hyvä olla ylhäällä muidenkin perheenjäsenten nähtävillä. Lisäksi mulla on huomattavasti enemmän iltaisin menoja (juurikin töitä ja treenejä), jotka vaikuttaa muidenkin elämiseen ainakin jollain tavalla. Joten tästä syystä esillä on hyvä olla myös tuo toinen kalenteri mistä mies voi sitten tarkistaa, oliko mulla jokin iltameno sinä pävänä vai ei.

 

 

Mie ihalen tällä hetkellä bullet journaleita ja katselen niiden kuvia sekä blogeista että esim. Pinterestistä. Silti tunnen itseni niin hyvin ettei musta olisi ihan kunnolliseen bujoiluun. En koe olevani siihen "kyllin hyvä". Siis en vain yksinkertaisesti osaa piirtää omasta mielestäni riittävän hyvin ja muahan häiritsee ihan suunnattomaksi jos kaikki viivat ja pylpyrät ei ole suorassa ja tasan ja samassa rivissä ja saman kokoisia ja mitä näitä nyt oli.

 

Pahoittelen ruoka-sormenjälkiä, mulla oli avustaja piirtelyssä...

 

Noissa edellisissäkin kuvissa mua häiritsee kun rivit eivät ole suoria ja kuviot samanlaisia... mulla siis menisi varmasti bujosta jokainen sivu roskiin. MUTTA koska tarvisin vielä yhden kalenterin, sen sellaisen kirja-mallisen mikä kulkisi mun mukana aina ja kaikkialla ja mihin voisin merkata kaikki omat menot oikeiden aikojen kohdalle, sekä sitten kirjoitella niitä "päiväkirja-merkintöjä" niin olen harkinnut sellaista semi-bujoilua. Valmis kalenteri, joku kivaihana, mitä sitten voisi muokata vaikka tarroin tai jos oikein rohkeaksi ja "hälläväliksi" heittäydyn niin omin koristuksin. Mulla oli jo mielessä, että hankin Annika Välimäen ihanaakin ihanemman kalenterin, mutta se tuntuu olevan loppuunmyyty kaikkialta. Ei sinänsä yllätä, koska se on ihana ja miä auttamatta myöhässä... Olisko kenelläkään apuja tähän? Joko tuon kalenterin löytämiseen tai sitten johonkin vaihtoehtoiseen? Mikä toimisi sellaisena semi-bujona tälläiselle kiireiselle ihmiselle, joka kuitenkin haluaa suunnitella ja kirjata asioita kauniisti ylös?

-Tea-