Keittiömaailman keittiöpäivä ja muutama inspiraatiokuva

 

Olin viime lauantaina pursottelemassa kakkuja Kotkan Keittiömaailman Keittiöpäivässä. Päivä oli kovin aurinkoinen ja selkeästi oli havaittavissa, että monet asiakkaat olivat ulkohommissa, mutta onneksi kävijöitä riitti meidänkin tapahtumassa. Tarjolla oli myös Haminalaisen Takaladon liha ja kalan tuotteita. Lisäksi mukana oli sisustussuunnittelija Anu Tuominen ja esittelyssä Festivon viini- ja kotikylmiöt sekä A la Carte- ja Petra keittiöuutuudet.

 

 

Mie olin tosiaan tehnyt muutaman täytekakun matkaan mukaan ja niitä sitten koristelin siinä paikanpäällä. Mun ajatus oli tuoda esiin kuinka helposti ja muutamalla ainesosalla saa tehtyä kivan näköisen kakun tarjottavaksi. Nämä ruusupursotukset kun ovat aika anteeksiantavia, kun näiden kohdalla ei ole ihan niin justiinsa onnko rivit suorassa tai kaikki ruusukkeet saman kokoisia. Päälle ripottelin pastavärillä värjättyä kidesokeria, tällä kertaa sinisen sävyssä, joka sopisi hyvin Suomi 100-teemaan ja vaikka itsenäisyyspäivän juhliin. 

 

 

Mutta mitä kaikkea muuta ihanaa mie sieltä sitten löysinkään? Niin kivoja keittiöinspiraatiojuttuja että! Nyt ei enää puutu kun se ihan oma keittiö, mitä saisi laittaa ihan oman mielen mukaan... ;) 

 

IHANA kuiva-ainekaappi kulmassa.

 

Tasosta nouseva liesituuletin, täyttä rakkautta! <3

 

In action!
Punainen seinä, ehkä hieman liian värikäs mun keittiiöön, mutta näyttäähän tuo aivan järjettömän hyvältä.

 

Tuo tapetti keittiön seinällä! <3

 

Tää välitilan laatta kyllä hivelee mun silmää... ja itseasiassa oikeastaan koko kokonaisuus on mun makuun kivan harmoninen.
Oliskohan tässä ainesta meidän makuuhuoneen tehosteseinän tapetiksi...

 

Tai jos oikeen rohkeaksi ryhtyisi niin sama kuosi, mutta hieman erilaisella fiiliksellä...

 

 

Olihan mun sitten myös pakko pyörähtää Iskun puolella, koska samoissa tiloissa ovat Keittiömaailman kanssa... ja kappasvaan, kun se olohuoneen pöytäasia taas alkoi kummittelemaan päässä.... 

 

Joku tälläinen kevyempi ratkaisu nykyisen tilalle himottelee kyllä kovasti.

 

Lauantai sujui oikein kivasti ja oli ihana taas saada tehdä sitä mistä tykkää ja samalla olla aikuisten ihmisten parissa. Ehkä alkaa sittenkin hieman tämäkin mama kaipailemaan töihin ja ihmisten pariin. Kiitos kaikille, jotka paikalle saavuitte ja kiitos Keittiömaailman naiset, kun mut matkaan nappasitte! <3

 

 

-Tea-