KesäKesä

Heinäkuu! Niin se meni kesäkuu kuin yhdesä pienessä hönkäyksessä. Ajattelin tähän heinäkuun alkuun kirjoitella ihan yleisesti vain kuulumisia ja mitä tällä suunnalla onkaan tapahtunut ja millaisia lomasuunnitelmia meillä on. Sillä kyllä, meillä koko perhe lomailee heinäkuun. 

 

L.O.M.A

 

Kesäkuuhan me ollaan lasten kanssa lomailtu, mutta Toni on ollut töissä. Nyt meillä kuitenkin on aika höllätä... tai niin voisi kuvitella. Kun muut lomailee, on mulla kalenteri täynnä! Olen taas innostunut näistä leivontajutuista ihan tosissaan ja tässäkin kuussa on jokaisella viikonlopulla jo melko täyttä. Ilo ja onni on lähipiiri, jotka multa haluaa kakkuja juhliinsa. ;) Ja muutama PopUp-tapahtumakin on tulossa heinäkuun aikana. <3 Mutta toisaalta kun kaikki on kaiken aikaa vapaalla, niin eiköhän niitä ihan kesäjuttujakin tule tehtyä. Mitään sen suurempia lomasuunnitelmia meillä tosin ei ole. Ollaan ajateltu mennä tämä heinäkuu ihan levon kannalta. Tehdään jotain jos siltä tuntuu ja mennään sinne minne nokka näyttää.

 

 

Viimeksi kirjoittelin teille lääkityksen vähentämisestä ja nyt alkaa taas ne vieroitusoireet olla selätetty ja taas on pakko myöntää, että olo on niiden jälkeen todella hyvä. Mieli on pysynyt hyvänä ja jaksaminen on palannut pikkuhiljaa kuvioihin. Oon myös alkanut taas nukkumaan ihan hyvin ja sellaista syvää unta, mikä oli hetken kateissa. Olen aika positiivisilla mielin tän lääkkeiden lopettamisen suhteen, toki se viimeinen askel on vielä jossain kohtaa otettava, mutta tähän asti kaikki on sujunut oikein kivasti. Jotenkin on hienoa huomata, että pystyy jo jollain tasolla hallita omaa elämäänsä ja etenkin niitä ajatuksia. Ehkä myös tällä kesällä on vaikutusta mun oloon. On valoisaa ja edes silloin tällöin tuo aurinkokin pilkahtaa. Olen saanut tehdä sellaisia asioita mistä nautin ja toisaalta saanut hengähtääkin. 

 

 

Jos kesäkuu meni nopeasti niin tiedän, että heinäkuu tulee menemään vielä nopeammin. Niinhän ne lomat aina tuppaa menemään. Lisäksi Kotkassa on tapahtumaa heinäkuussa, kun Tall Ship Races ja Meripäivät rantautuvat kaupunkiin. Mie en voi muuta sanoa kun, että RAKASTAN! Siis, että ei tarvitse lähteä kuin muutaman sadan metrin päähän kotoa ja koko kaupunki kuhisee tapahtumaa ja vilinää. Meripäivät on mulle aina THE kohokohta kesässä. Kaupunki täyttyy ihmisistä ja saan tuntea sen luissa ja ytimissä. Yksi hetki vuodessa, kun tunnen kuuluvani just tänne! Tää kaupunki on mulle todella rakas, mutta kaipaan sitä vilksettä ja vilinää... ihmisiä ympärille ja sitä, että voin vain olla ja katsella ihmisiä. Eniten rakastan tässä sitä, että voin itse "kadota" siihen vilinään. Olla tavallaan näkymätön, mutta kuitenkin mukana siinä kaikessa.

 

 

Jotenkin tämä kesä on vahvistanut myös mun itsetuntoa. Tai en mie tiedä onko kesällä mitään tekemistä sen asian kanssa, mutta tunnen kaiken aikaa itseni ja olemiseni vain paremmaksi ja paremmaksi. Niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Positiivinen ajattelu itseä kohtaan on tehnyt tehtävänsä. Hoin joka päivä kesäkuussa itselleni hyviä asioita, niin sisäisestä kuin ulkoisesta minusta ja se todella teki tehtävänsä. Jotenkin pidän itsestäni tällä hetkellä todella kovasti... kai se on tää koko kokonaisuus mikä vaikuttaa myös tähän. Miehän oon ihan hyvä tyyppi ja ihan kivan näkönenkin. Sillä ajatuksella on aika kiva edetä kesää! ;)

 

 

"Jotka tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin. 

Jotka ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin, polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään.

Niin se ystäväni on, niin se on, että eksymättä et löydä perille."

-Tommy Tabermann

 

-Tea-