Kevyt aivojumi tänään!

Arki alkoi, mies on kotona lomailemassa seuraavat viisi viikkoa. Isommat lapset lähtivät tänään kouluun ja eskariin, eskarilainen ei niin hyvillä mielin kuin koululainen. Toisella siis otti hieman tiukalle tämä pidennetyn viikonlopun jälkeinen arjen alkaminen. 

 

Ja niin on ottanut äidilläkin... Mulle iski tänään ihan totaalinen lamaantuminen! Ensinnäkin oon ihan maanantaissa... en yhtään ihmettelisi vaikka unohtaisin illalla mennä treeneihin, koska siis nehän on VASTA tiistaina! Istuin aamulla kahvikupin kanssa sohvalla tukka aivan sekaisin ja mietin, että mitähän hittoa!?!

 

 

Päätä hieman särkee, mutta se on pieni juttu. Se valtava aivojumi on se suurempi asia. Mulla olisi miljoona tehtävää tehtävänä tällä viikolla ja nyt tuntuu etten saa mistään kiinni! Jotenkin en nyt osaa asennoitua tähän mitenkään. Täytynee varmasti tehdä lista asioista, mitä pitäisi tehdä ja alkaa sitten vain toteuttaa niitä sen kummempia ajattelematta.

 

Jotenkin on vaan todella hankala nyt aloittaa mistään. Pää lyö totaalisesti tyhjää ja tekisi mieli tehdä juuri niitä asioita mitä ei pitäisi nyt tehdä... kuten lööbailla tai vaikka kieppua kaupungilla. Äsken myös istuin suihkussa ja melkein aloin itkemään tämän lamaantumisen takia. Jos se etten saa mitään tänään aikaseksi onkin pieni juttu, niin sitten alkoi pyörimään ne isommat rattaat. Siis esimerkiksi, että mitähän hittoa mie muka meinaan isona tehdä??? Eilen mietin jo kouluunkin hakemista, mutta se tarkottaisi paikkakunnan vaihtoa ja muutenkin suuria uudistuksia. Suihkussa ollessani pääsi taas ajatuksiini myös pieni häivähdys epätoivoa ja sitä "vanhaa" pessimististä minua... "kun ei musta kuitenkaan tule mitään"!!!

 

Noh, vaikka tekisi mieli painaa pää lattiaan ja parkua elämän epätietoisuutta ja sitä kuinka huono ihminen tänään olenkaan, niin sen sijaan taidan tehdä sen listan ja vain aloittaa! Josko se aurinko nousisi paistamaan tähänkin risukasaan jos oikein kovasti ja positiivisesti ajattelee. Eli nyt saa lähettää paljon positiivisia ajatuksia tänne suuntaan! Kaiken maailman energioita ja vitamiineja. Hyvää ja positiivista mieltä ja kaikkea kaunista tähän osoitteeseen! Vakuuttelua siitä, että ehkä mie vielä jotain keksin elämälläni tehdä! 

 

Josko ottaisi esikoisesta mallia???

 

Hyvää mieltä kuitenkin tähän maan.... eikäkun TIISTAIHIN! <3

 

-Tea-