Kotiäidin hemmotteluhetki!

Jos mie antaisin neuvoja niin antaisin yhden kaikille äideille: pitäkää itsestänne huolta. Kaiken kiireen ja arjen keskellä ei aina ole niin helppoa ottaa sitä aikaa itselle, mutta joskus jo pienikin hetki riittää. Aina sen hetken ei tarvitse olla mitenkään ihmeellinen ja etukäteen hyvin suunniteltu, vaan joskus jo rauhallinen suihku kesken kiireen riittää. Tai kävely ulkona pelkästään omien ajatusten kanssa selvittää monesti myös näkemään ne tärkeimmät asiat sen arjen keskellä. Joskus toki on ihana tehdä jotaan erityistä ja mulle tuli mahdollisuus siihen viime maanantaina. Iltapäivällä varastin itselleni hieman enemmän omaa aikaa ja menin Kotkalaisen Lindo Lifestylen Hot Stones-hoitoon. Pahoittelen jo tässä kohtaa huonoa kuvanlaatua, sillä unohdin kameran kotiin, ja hoitohuoneessa oli niin ihanan tunnelmallinen ja hämärä valaistus etten halunnut rikkoa sitä hetkeä liiallisilla valoilla.

 

Pötköttelypaikka ja mun todella taidokkaasti viikkaama pyyhe...

 

 

Mie olen sellanen ihminen, että pidän valtavasti kosketuksesta. On sitten kyse hieronnasta, halaamisesta tai mistä tahansa. Mun mies usein iltaisin "hipsuttelee" mun ihoa, eli kutittelee sormenpäillä mun selkää ja se on mulle todella rentouttavaa. Silti aina näihin varsinaisiin kehonhoitoihin meno on mulle iso itseni ylitys. Ei siis tosiaan siksi etten nauttisi hoidoista vaan siksi, että alan aina häpeilemään kehoani. Jostain alitajunnasta aina kumpuaa se häpeä itseäni kohtaan ja aina alkuun mietin, että on nyt varmaan kiva sitten kosketella kaikkia mun ihroja. Ja uskon etten ole yksin ajatuksieni kanssa. Silti yritän aina päästä yli tästä ajatuksesta ja miettiä asian niin, että varmasti hoidon antava ammattilainen haluaa antaa kaikille samanlaisen hoidon on hänelle sitten enemmän tai vähemmän sitä ympärysmittaa. Ja kerta toisensa jälkeen pystyn rentoutumaan nopeammin ja entistäkin paremmin. Olen oman itsetuntoni noustessa alkanut jopa ajattelemaan, että ansaitsen ihan varmasti kaiken tuon hemmottelun.

 

 

Olen käynyt kuumakivihieronnassa aiemminkin, mutta olin taas unohtanut miten rentouttavaa ja ihanaa se onkaan. Kuumat kivet, jotka alkuun tuntuvat siltä että sun iho just ja just kestää sen lämmön ja sitten pikkuhiljaa keho tottuu siihen ja antaa periksi. Tässä hoidossa käsitellään jalat sekä selkä. Lisäksi hierotaan hartioita ja korvanlehtiä. Osa hierotaan ihan lämpimin käsin ja osa näillä ihanilla kuumilla kivillä. Tunne on jotenkin aivan valtavan ihana ja harkitsen jopa kotiin muutaman kiven hankintaa, jotta voisi vaan rentoutumismielessä joskus hieroa vaikka omia jalkoja.

 

 

Tää hoito vaan sopi kuin nenä päähän tuohon maanantaihin. Jotenkin kaiken arjen keskellä oli ihana maata lämpimällä alustalla, pehmeä pyyhe päällä ja antaa ammattilaisen pitää susta huolta. Eli iso kiitos vielä Lindoon Lauralle ihan mahtavasta hengähdystauosta. Ja tätä "mainostusta" ei sitten ole maksettu, vaan tää tulee ihan sydämestä. Voin lämpimästi suositella ainakin tätä kuumakivihierontaa jos kaipaat pientä hengähdystä ja hemmottelua. 

 

 

Itsestä välittäminen ja omasta jaksamisesta huolehtiminen on äärettömän tärkeää. Se kuuluu meidän jokaisen etuoikeuksiin ja meidän äitienkään ei pitäisi sitä unohtaa vaan nauttia hetkistä. Välillä pysähtyä miettimään, hengittämään ja nauttimaan ihan yksinkin olosta. Näin me jaksetaan paremmin ja uskallan väittää, että myös koko muu perhe voi paremmin kun heillä on jaksava äiti arjessa.

 

-Tea-