Kotka Eagles naiset!

Kevät se vaan lähestyy ja samalla lähenee jenkkifutiksen naisten  2.divisioonan pelit. Ensimmäiseen peliimme en pääse mukaan, sillä velvollisuudet pitää hoitaa kuitenkin ennen huvia ja harrastuista. Samaan viikonloppuun meinaan osuu meidän tanssistudion kevätnäytös, mistä en tietenkään voi jäädä pois. Enkä kyllä haluaisikaan! Haluan taas jälleen nähdä omat ryhmäläiseni lavalla esittämässä pitkän kevätkauden tuotoksia... niin ja haluan minä itsekin lavalle, ehdottomasti! Mutta sen jälkeen olen täysin jefun vietävissä ja heinäkuussa lajin parissa taitaa kulua jokainen viikonloppu! Hieman täytyy sumpila perheen kesälomareissuakin heinäkuussa... ;)

 

 

Päivitetyn rosterin voit käydä tsekkaamassa Eaglesin sivuilla! Sieltä saa muutakin tietoutta lajista ja Kotkan mahtavista joukkueista! Etenkin toi naisten joukkue kannattaa tsekata läpi... ;)

 

Kuva: Ville Naumanen

 

Laji vei kun veikin mennessään, vaikka harrastukset ovat hieman "haitanneet" toisiaan... molempia pitäisi treenata torstaisin ja tässäkin kohtaa toki velvollisuus ja pitkään harrastettu rakas tanssi on vienyt jefulta toiset treenit viikossa. Nyt kuitenkin olisi luvassa lajiharjoittelun lisäksi hieman jotain lisäspesiaalia treeniä oman PT:n kanssa... jos vaikka vähän räjähtävyytta saisi lähtöihin ja ei kai se voimakaan haitaksi olisi linjassa puskiessa. Saa nähdä millaiseen rääkkiin tää "sadankilonkeijukainen" joutuu... tai noh, PÄÄSEE! :D

 

Eli ei muuta kun pelejä odotellessa...

-Tea-