Kotkan kierrätyspaja

Mulla oli ollut jo pidemmän aikaa sellainen tunne, että haluaisin tehdä vapaaehtoistyötä tavalla tai toisella. Ajatuksena oli, että olisi ihana antaa oma panos meidän kotikaupungille ja jollain tapaa auttaa ihmisiä, en vain oikein tiennyt mitä alkaisin tekemään. Sitten ystäväni sai idean laittaa pystyyn Kotkaan "vanhan kunnon" kierrätyskeskuksen ja mulle avautui mahdollisuus toteuttaa tuota vapaaehtoistoimintaa tämän kautta.

 

Satamakatu 3!

 

Helmikuun viimeiset viikot on porukan kesken puuhasteltu, kukin juuri sen verran kuin on mahdollista ja omiin aikatauluihin sopii ja ensi lauantaina se avataan, Kotkan kierrätyspaja. Toimimme siis täysin vapaaehtoisina ja ajatuksena on se, että voit astua sisään pajaan sen aukioloaikoina viettämään aikaa, sekä tietysti hakemaan sitä mitä tarvitset. Tällä hetkellä lahjoituksina otetaan vastaan ehjiä ja puhtaita vaatteita, kenkiä sekä liinavaatteita. Voit nakata meille kassillisen tavaraa ja me käymme ne läpi. Matkassasi voit ottaa mukaan pussillisen sinulle uutta tavaraa (varaathan oman pussin mukaan). Meiltä löytyy ainoastaan yksi pieni rekki missä on muutaman euron maksavia tuotteita, muuten homma toimii täysin ilman rahaa.

 

 

On ollut ilo huomata miten mahtavaa porukkaa tästäkin kaupungista löytyy, on ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin. Lahjoituksia on tullut todella mukavasti ja toivommekin, että kierrätyspajasta olisi apua mahdollisimman monelle. Itse olen saanut tästä toiminnasta valtavasti voimaa ja olen jotenkin ihan äimistynyt siitä, kuinka hienosti tämä homma on pyörähtänyt käyntiin. 

 

Nyt tulevana lauantaina 4.3.2017 vietämme pajan avajaisia klo. 10.00-14.00. Avajaisissa on mukana myös livemusiikkia sekä PopUp kahvilana Kullanmuru ja sen ihana pitäjä Sanna. <3

 

 

Kierrätyspajan löydät myös facebookista sekä instagramista nimellä @kotkankierrätyspaja.

Me innolla odottelemme jo lauantaita ja yritämme saada kaiken suhtkoht kuntoon, tule siekin katsomaan mitä on saatu aikaseksi ja kerro myös kaverille Pajasta!

 

-Tea-