Kuluneen viikonlopun ihanuus!

Sunnuntai-iltaa tässä vietellään ja ajattelin nyt kertoa teille fiiliksiä kuluneesta viikonlopusta ja siitä kuinka mahtava se on ollut! Perjantaina hyppäsin joukkuekaverin kyytiin ja suunnattiin helsinkiin Tattarisuon halliin pelaamaan jefun harjoitusmatsia. Tämä oli siis mun elämäni ensimmäinen peli missään muodossa ja kamatkin oli ekaa kertaa kaikki päällä, eli TÄYSIN noviisina lähdin mukaan! Mutta olen NIIN iloinen, että lähdin, että mut ylipäänsä huolittiin ja vielä kaiken lisäksi laskettiin kentälle!!! Harkkamatsi, okei näistä on todella hyvä alottaa ja kerryttää itselleen sitä pelikokemusta. Jännitti aivan mielettömästi ja mitäänhän en oikeastaan osannut, mutta tämäkin on laji missä tekemällä oppii. Jossain kohtaa kyllä mietin, että ei hitto tästä tuu mitään ja unohdan koko lajin vaan tähän, mutta sitten sisuunnuin ja ajattelin, että tää on just se hetki kun mun pitää jatkaa ja opetella tää laji paremmin. Vähän oli pelin jälkeen tyhjä olo, kun ei vielä oikein osaa itseään arvioida, eikä oikein tiedä onko oma osuus mennyt yhtään edes sinne päin kun pitäisi... mutta toisaalta jäi todella kova halu treenaamaan ja pelaamaan lisää!

 

Meitsie ilmassa. Kuva: Ville Naumanen
Kotka Eagles Ladies. Kuva: Ville Naumanen

 

Lauantaina aamusta olo oli kuin jyrän alle jäänyt, mutta siitä tunteesta pääsin nopeasti eroon ja suuntasin yökyläpaikastani Itäkeskuksen Starbucksin kautta Kaapelitehtaalle joogafestivaleille. Menin sinne yksin ja halusinkin kierrellä paikkaa rauhassa, ihan omine ajatuksineni ja käydä paikan läpi just siinä järjestyksessä kuin oma mieli veisi. Kävin kuuntelemassa pari mielenkiintoista luentoa ja muuten vain haahuilin ympäri kaapelia ihastellen mahtavia juttuja ja mitä hienoimpia näytteilleasettajia. Mukaan tarttui muutama ostos ja äärettömän ihana, sekä rauhallinen mieli ja halu oppia tästäkin puolesta itseäni lisää. Jotenkin vahvistin taas omaa ajatustani siitä, että minä pärjään. Maailma ei murjokkaan mua ihan kokonaan vaikka luottaisin itseeni ja siihen, että pystyn tekemään asioita yksin ja jopa nauttimaankin niistä. Kertakaikkiaan aivan mielettömän mahtava kokemus.

 

Foodinilta piti hakea maailman parasta raakasuklaata!
Näihin rakastuin! Bolsteri puuttuu omasta "varastosta" ja joogamattokin kaipaisi kassia... <3
Kirjat vetoaa muhun aina!
Nää muutti meille: uudet kortit sekä kirja, jonka pariin uppoudun kunhan muilta keskeneräisiltä ennätän.

 

Tänään puolestani olen saanut tehdä taas aamusta ihan kaikessa rauhassa leipomuksia muiden ihmisten pöytiin. Leipominen on kyllä sellasta terapiaa mun mielelle. Rakastan sitä, että saan tehdä leipomuksia luovasti niin, että jokainen kakku voi näyttää hieman erilaiselta ja joka kerta saan käyttää aivonystyröitä siihen miten minkäkin tällä kertaa teen. En ole varma olisiko musta enää tekemään leipurin töitä niin, että jokainen leivonnainen olisi etukäteen suunniteltu ja vain uusia tuotteita suunnitellessa pääsisi se "todellinen luovuus" valloilleen. 

 

 

Tälläisestä monipuolisesta viikonlopusta on ihana ponnistaa uuteen viikkoon, mikä meillä täällä Kotkassa on lomaviikko. Tosin meillä miehellä ei ole lomaa, mutta minä ja koko lapsikolmikko vietetään rauhallista viikkoa. Mulle tämä viikko tuo puhdistuskuurin mukanaan ja siihen alankin pikkuhiljaa tässä valmistautumaan. Kerron teille tästä yhdeksän päivän jaksosta hieman myöhemmin lisää, kyseessä ei kuitenkaan ole mikään dietti eikä tarkoituksenani ole laihtuminen vaan jokin ihan muu. 

 

Mukavaa sunnuntaita ja mielekästä tulevaa viikkoa!

-Tea-