Lady's night Playersissa

 

Pääsin viikko sitten lauantaina mukaan Kotkan Players Sports Barissa järjestettyyn naisteniltaan. Tapahtuman järjesti vaateliike California, mikä on näkynyt Kotkan katukuvassa jo 70-luvun alusta asti. California on siis naistenvaateliike mistä saa hankittua laadukkaat ja tyylikkäät vaatteet, asusteet sekä kengät omaan vaatekaappiinsa. 

 

Illan aikana näimme myös muotinäytöksen, missä oli käytetty Californian valikoimista löytyviä tuotteita, merkkeinä mm. Ted Baker, Gant sekä Mos Mosh. Muotinäytöstä varten meikit sekä kampaukset oli tehnyt Nina Hakala Salon Nina Hakalasta. Mukana illan näytöksessä oli myös Kotkalainen optikkoliike Pilke Optiikka tuomalla lisänäköä illan tyyleihin silmälasein sekä aurinkolasein.  

 

Käväisin takahuoneessa napsimassa muutaman kuvan ennen muotinäytöksen alkua ja kyselemässä tunnelmia. Pienoinen kiire oli nähtävissä ja jännitys lähes katossaan, kun illan mallit laittautuivat viimehetken laittautumisia. Samalla napsin muutaman yksityiskohta-kuvan niistä mun silmään eniten osuvista jutuista. 

 

 

Nää Supergan kengät on ehkä pakkohankinta... <3

 

Ja sitten kuvien kautta itse illan asiaan, eli siihen muotinäytökseen. Olkaa hyvä!

 

Illan isäntänä toimi Toni Eurasto

 

 

Mun mielestä muotinäytös oli oikein onnistunut, enkä todellakaan meinannut saada mistään vaatteista onnistuneita kuvia, kun keskityin katselemaan naisia ilman linssiä. Upeita ja hienoja malleja, mahtavaa, että tälläisissä muotinäytöksissä käytetään malleina myös "ihan tavallisia" naisia, eli niitä ketkä kävelevät Kotkan kadullakin vastaan. Tällöin aika monen katsojan on helpompi samaistua vaatteisiin ja siihen tunnelmaan, että "hei, minäkin voisin pukea tuollaisen päälleni".  Kiitos tuhannesti malleille sekä tietenkin Playersille hienoista puitteista ja erityiskiitos Californian naiset, kun mut halusitte mukaan. <3

 

Nappiin meni!

 

-Tea-