Lajikokeilu: tanssi videon muodossa ja jooga-arvonnan voittaja

Tanssi ei ole varsinainen kokeilu mulle, olen tanssinut jo yli kaksikymmentä vuotta. Halusin tietenkin ottaa sen näihin esittelyihin mukaan, sillä mun mielestä tanssia voi ihan kuka tahansa. Tanssin voi aloittaa milloin ikinä se itselleen sopivalta tuntuu ja sen kanssa voi leikitellä. Itse tanssin ja ohjaan Kotkan tanssiyhdistys Movella ja sieltä aikuistanssitunnilta olen videon pätkän teille napannut. Iso kiitos ihanille ryhmäläisille, kun heittäydyitte mukaan videoonkin. Olette mahtavia naisia! <3

 

Olen tosiaan tanssinut jo pitkään ja kokeillut monenlaisia alalajeja siitä. Lähimmäksi sydäntä on kuitenkin tullut nykytanssi ja nyt tämä aikuistanssi-nimellä kulkeva ryhmä, missä kokeillaan hieman kaikenlaisia juttuja. Tanssi antaa mulle vapauden olla just sitä mitä olen. Tanssin avulla pääsen irti arjen murheista. Tanssiessa ajattelen ainoastaan sitä mitä silloin teen. Tanssin lumo on valtava ja tanssiessani tunnen jollain tapaa vapautta ihan kaikesta. Tanssi vaan on mulle todella tärkeä ja iso osa elämää. Tanssi on tuonut mulle mukanaan liikunnan ilon edes jotain lajia kohtaan, sen avulla olen saanut ystäviä, kavereita, sen välityksellä itken ja nauran. 

 

Joulunaytös 2016

 

Tanssi tuo iloa elämään ja tuo joka viikko elämään myös pienen hetken naurujoogaa. Luulen, että tämän harrastuksen avulla mulle on tullut monen monta lisävuotta elämään jo ihan vain naurun ja ilon kautta. En voi kuin suositella kaikille!

 

Tähän loppuun vielä Yogelinan kahden viikon kokeilun voittaja on Linda! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea paljon voittajalle! Tehdäänkö treffit joogaan?

 

Mukavaa viikonlopun jatkoa muruset!

 

-Tea-