Lämpimän kesäpäivän asu!

Oon ajatellut, että nyt kun mua on itseänikin alkanut hurjasti kiinnostaa taas vaatteet ja asut ja muutenkin pukeutuminen tälläisenä isompana naisena, niin laittelen näit mun asuja myös teille. Ihan vaan inspiraationa ja sillä ajatuksella, että mitä minä itse voin ja pystyn laittamaan päälle. En todellakaan ole mikään muodin aallonharjalla kulkeva, vaan vaatteissa mulla on aina aika usein tärkeimpänä asiana se käytännöllisyys. Silti huomaan ajattelevani, että kaikesta verkkairessa kulkemisesta ja käytännöllisyydestä huolimatta, mietin aika tarkkaan mitä milloinkin päälle laitan. Ja haluaisin antaa tästä osan myös teille. 

 

Sinä kesänä kun painoin sen 30kiloa vähemmän käytin paljon shortseja, koska se oikeastaan oli ensimmäinen kesä kun aikuisiällä niitä kehtasin käyttää. Tänä kesänä ei vielä montaa kertaa ole niin lämmintä ollut, että raaskisi shortseja päälleen laitella, mutta tänään sellainen ihana päivä oli. 

 

 

Koko asu on löydetty Lindexin alennusmyynneistä, Havaianaksen kenkiä lukuunottamatta. Siis sekä shortsit, että paita. Noita tuollaisia kietaisumallisia paitoja multa löytyy jo muutama pitkillä hihoilla ja nyt olinkin iloinen, kun löysin sellaisen lyhyemmillä hihoilla. Tässä asussa jutun kuitenkin tekee nuo shortsit, mitkä paljastavat mun pattipolvet ja reisiselluliitit, mutta en oikeasti jaksa enää niistä välittää. Olen 34 vuotta kulkenut lähes säkki päällä ja nyt en yksinkertaisesti enää halua. Näistä shorteista tykkään ihan tositosi paljon!

 

 

Mitä ootte mieltä asusta? Entä mitäs jos näitä vaatejuttuja tulissa jatkossa enemmänkin blogiin?

 

 

-Tea-