LUX Helsinki

 

Tämä viikko tuntuu enemmän kuin kiireiseltä ja vielä olisi useampia asioita hoidettava, töitä tehtävänä ja laukut pakattavana ennenkuin auto lauantaina aamusta starttaa kohti Pajulahtea ja jefun tekniikkaleiriä. Siitä syystä tänäänkin aikaa kirjoittamiselle on hieman vähänlaisesti, mutta onneksi tänäänkin teemana on ennemminkin kuvat.

 

Eilen meidän perhe hyppäsi autoon ja suuntasi illaksi Helsinkiin katsastamaan jo kymmenennen Lux Helsinki-tapahtuman. Meistä kukaan ei ole aiempina vuosina käynyt tapahtuman teoksia katsomassa, joten me mentiin sinne ihan näin ensikertalaisina täysin avoimin silmin. Ja hienojahan ne oli. Kuvia en kaikista ottanut sillä viimeisen illan kunniaksi reitti oli paikoitellen melko tukkeessa, toki en kokemuksesta tiedä kuinka tukkeessa se voikaan olla... mutta tässä kuitenkin muutama maistiainen teillekin, näin minun silmin.

 

Toisinaan taide kyllä puhuttelee...
Tämä oli meidän suosikki teoksista, toki kuvina ei näytä juuri miltään, mutta liikkuvana teoksena huikea!
Minä rakastuin näihin teoksiin ihan totaalisesti.
Tämä liikkumaton teos, missä liike kuitenkin vahvasti läsnä, sykähdytti mun mieltä valtavasti!

 

Lux vakuutti kyllä meidän perheen ja varmasti tulemme menemään myös jatkossa katsomaan tapahtumaa. Ihana saada valoa tähän tällä hetkellä niin harmaaseen olotilaan.

 

-Tea-