Lyhyttä ja punaista

 

Mulla on viimeksi ollut kampaaja silloin kun pääsin mukaan siihen muutos-juttuun marraskuussa. Sen jälkeen ihan oikeasti ehdin hieman panikoimaan tätä mun hiusjuttua, enkä jossain kohtaa oikein tiennyt mitä olisin näille tehnyt. Hiukset on kuitenkin mulle se juttu. Asia mikä tuo mulle piristystä ja mikä saa muuttua ihan vapaasti vaikka joka kampaajakerta, etenkin nykyisin, kun en halua enää jemmata itseäni kaikilta silmiltä. Nyt kuitenkin muutoksessa multa oli leikattu paljon pituutta pois, mikä sinällänsä oli kyllä oikein hyvä juttu. Latvat olivat jo ihan valmiit leikkaamiseen ja näin se ei kirpaissut sitten lopulta edes paljoa. Enemmän päänvaivaa tuotti kuitenkin nyt se, että annanko pituuden taas venähtää vai leikkaanko lyhyemmäksi.

 

 

Noh, kuten kuvat kertoo, lyhyemmäksi mentiin. Kun kerran oltiin jo sille tielle tavallaan lähdetty, niin miksei sitten otettaisi nyt kunnolla pituudesta pois. Mulla on ollut todella pitkään aina se toive, että hiukset pitää saada kiinni, mutta nytpä niitä ei ihan kokonaan saakkaan. Etuosa toki menee helpostikin ponnarille tai letille tai puoliponnarille tai mitä näitä nyt oli, mutta niska on sen verran lyhyt ettei oikein kunnolla yletä kiinni mitenkään. Hieman olen siis joutunut opettelemaan tämän pituuden kanssa olemista, mutta tykkään kyllä ihan superisti. Malli on kuitenkin edelleen aika kivasti muunneltavissa ihan arkisesta puoliponnari-pikkumyy-lookista aina sileäksi suoraksi, kuin sitten taas kiharaksi pilveksikin.

 

 

Väri on ihana, tämän postauksen enismmäinen kuva on luonnonvalossa otettu ja nämä yllä olevat illalla kampaamon tuolissa keinovalossa. Vaihtelevuus on siis aikamoinen riippuen tilasta missä ollaan ja sen valaistuksesta. Tällä kertaa Jasmina Parturi-kampaamo 25:ssä ei alkanut vaalentamaan mun omaa hiusta ennen väriä, sillä nyt kun leikkasimme latvaa pois, niin halusimme myös säästää hiusta vaalentamiselta. Näin ollen sävystä tuli ihanan tumma vielä näin talven vihmoessa, mutta samalla saatiin hieman suunnittelua käyntiin jo kevättä kohti, eli aika kivoja ideoita on edessä myös kevääksi tämän pään tiimoilta. 

 

Ja meidän vessan keltaisessa valossa väri ei näytä juuri miltään, mutta hiusten malli on ihana!

 

Nytpä sitten ei tarvitsisikaan enää kun oikeasti oppia pesemään tämä pituus... Se kun tuntuu olevan aina vaikein hetki juuri leikattujen hiuksien kanssa! ;)

 

Mutta mitäs te tykkäätte mun uusista hiuksista? 

Painelkaa tähteä postauksen alla jos on kiva! Tai jättäkää ihmeessä kommentteja. <3

-Tea-