Maailman mahtavin kaksivee!

 

Meidän rakas kuopus täytti 15.9. jo huikeat kaksi! Aika on hänen kanssaan kulunut kuin siivillä, enkä oikein ymmärrä vieläkään miten meillä on jo niin iso poika. Hän on aivan valloittava persoona. Velmu Vekkuli. Nauravainen ja omaa aivan huikean huumorintajun sekä velmuilun taidon. 

 

 

Toisaalta hän on hyvin omatoiminen ja erittäin määrätietoinen. Hänellä on kova oma tahto ja halu tehdä asiat juuri kuin hän itse tahtoo. Hän on myös viime aikoina osoittanut mieltään jos mistäkin asiasta ja omaa melko hurmaavan tavan olla mielensäpahoittaja.

 

 

 

Käytiin reilu viikko sitten pyhtään pelloilla kirmailemassa ja ottamassa valokuvat meidän hurmurista. Kuvaajana tällä kertaa toimi hurjan taitava Aija Widemark. Aijan muita tuotoksia voitte käydä kurkkimassa hänen facebook sivuilta: Aija Widemark Photography. Se on jotenkin itselle ihana katsoa kun joku osaa tuon kameran käytön ja näkee niitä tilanteita ihan eri tavalla kuin itse. Ei mulle olisi tullut mieleenkään kuvata Verttiä mököttämässä selkä kameraan päin, mutta silti juuri nämä kuvat on  niitä mitkä kertoo lapsen tämän hetkisestä tempperamentistä hyvinkin paljon ja jää ihaniksi muistoiksi.

 

Behind the scene mun puhelimelta

 

 

Kaikki tässä postauksessa nähtävät kuvat (tuota yhtä lukuunottamatta) on siis Aijan käsialaa ja suoraan kamerasta millään tavalla muokkaamatta mulle lähetettyjä ja jo näissä näkyy just se mitä halusin: lapsen ilmeikkyys sekä se vuodenaika mihin hän on syntynyt, sekä tietysti tämänhetkinen kiinnostus autoja, mopoja sekä traktoreita kohtaan. 

Kiitos Aija vielä kerran ihan mielettömistä kuvista ja siitä, että sait meidän pojan luonteenpiirteet just hyvin näkymään kuvissa. <3

 

-Tea-