Mahtava lauantai!

Tänään on ollut periaatteessa aivan normaali lauantai, ei siis mitään ihmettä... mutta silti tänään on ollut jotenkin erityinen lauantai! Jotenkin tuntuu, että olen torstain ja perjantain aikana saanut mieltäni taas positiivisemmaksi, selkää huomattavasti vetreämmäksi ja tänään on vaan ollut ihan mielettömän ihana päivä. Joskus on vaan niitä hetkiä tai päiviä, jolloin tajuaa kuinka paljon ihanaa ympärillä on ja osaa olla kiitollinen kaikesta. Se on se sellainen täysin odottamaton ja jollain tapaa myös vaikeasti selitettävä tunne. Vaikka olisit noin muutenkin onnellinen ja tyytyväinen elämääsi, mutta sillä hetkellä jokin vain laukaisee päässä ajatuksen siitä, kuinka hyvin asiat on. Se sellainen käsittämätön onnellisuuden tunne.

 

Varmasti muutamalla tulevalla tyttöjen kanssa suunnitellulla reissulla on osuutta asiaan, on jotenkin ihanaa kun on jotain odotettavaa pitkin kevättä. Muutama kiva harrastuskokeilu on myös varmistunut. Tänään jopa hieman suunniteltiin tulevan kesän lomaa ja mitä kivaa silloin tehtäisi koko perheen voimin. Ja aivan varmasti tämän päivän ilmalla on osuutta asiaan. Me jätettiin päivällä isi korjaamaan auton jotain juttua (älä kysy multa tarkemmin, en yhtään ymmärrä!) ja lähdettiin poikien kanssa vähän tuohon läheiseen rantaan leikkimään ja valokuvailemaan. 

 

 

Ilma oli niin äärettömän kaunis, että kun taapero ilmoitti lähes kahden tunnin ulkoilun jälkeen tiukasti "NAM NAM!" niin tätä äitiä oikein harmitti lähteä sisälle syömään. Mutta siinä kohtaa oli kyllä jo muutenkin lähdettävä sisälle, sillä olimme iltapäiväksi/illaksi lähdössä vielä Kouvolaan. Kouvolan KooKoolla (jääkiekkojoukkue) oli tänään kummipeli ja pitihän meidän nyt lähteä katsomaan oliko kummisetä saanut huollettua KooKoon pojat kuosiin ja olihan hän, peli päättyi 4-1! Mieheni isoveli siis toimii kyseisen joukkueen hierojana ja on tuon pienimmän mussukkamme sylikummi.

 

 

Sieltä ajelimme kotiin vielä tekemään lämpöiset leivät iltapalaksi, kun kaikilla tuntui olevan niin hirmuinen nälkä ja juuri saatiin isommatkin pojat nukkumaan (pienin sammui heti saatuaan puuron napaan) ja nyt taitaa äiti ja isikin kaatua vällyjen väliin ihanan, ulkoilun ja urheilun täyteisen päivän päätteeksi.

 

-Tea-